ŠKODA

ŠKODA ENYAQ SPORTLINE: Dynamisk og sportslig

Del

SPORTLINE er ensbetydende med et sportslig utseende og dynamiske kjøreegenskaper. Nå lanserer ŠKODA denne populære tilnærmingen også i nye ENYAQ iV.

  • ŠKODA lanserer ENYAQ også som SPORTLINE
  • Senket understell, opptil 21-tommers felger og sorte detaljer setter særpreg, både innvendig og utvendig
  • Tilgjengelig med tre drivlinjer og rekkevidde på opptil 520 km

– ŠKODAs SPORTLINE-utgaver er svært populære på de andre modellene våre, og nå blir det for første gang tilgjengelig på en helektrisk ŠKODA. ENYAQ iV har i utgangspunktet et sportslig uttrykk, med skarp linjeføring og et distinkt designspråk. Med SPORTLINE kommer det enda tydeligere frem, og gir kundene ytterlig én valgmulighet i en allerede bred ENYAQ-portefølje. ENYAQ iV SPORTLINE er alternativet for de som ønsker en enda mer sportslig utgave av vår helelektriske familie-SUV, sier Thomas Meiner, Direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS. 

ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV får en selvsikker fremtoning. Utvendig gjenkjennes SPORTLINE på sorte detaljer, lavere sportsunderstell og 20- eller 21-tommer store hjul. I tillegg får SPORTLINE robuste sideskjørt lakkert i bilen farge, en diffusor integrert i den bakre støtfangeren, og LED-Matrix-lys som standard.

Innvendig løfter ŠKODA det nye interiørkonseptet i ENYAQ ytterligere i SPORTLINE. Sportssetene har integrerte hodestøtter, og multifunksjonsrattet er et sportsratt med tre eiker. Designerne har også utviklet en modellspesifikk «Design Selection» til SPORTLINE. Her er setetrekk og taktrekk sorte, mens dashbordet er trukket i sort kunstskinn med grå kontrastsømmer og detaljer i karbondesign.

Tre av drivlinjene i nye ENYAQ iV blir tilgjengelig som SPORTLINE. ENYAQ iV 60 med 132 kW (180 hk) vi få et batteri på 58 kWh (netto), som gir en rekkevidde på mer enn 400 km (WLTP). ENYAQ iV 80 med 180 kW (204 hk) er utstyrt med et batteri på 77 kWh (netto), og får med den en rekkevidde på inntil 520 km.

Det største batteriet brukes også i ENYAQ SPORTLINE iV 80X. Her gir to elektriske motorer firehjulsdrift. Samlet ytelse er hele 195 kW (265 hk), med 425 Nm som maksimalt dreiemoment. Denne utgaven får en rekkevidde på opptil 500 km (WLTP).

Uansett to- eller firehjulsdrift, gir de kraftfulle elektriske motorene ŠKODA ENYAQ iV utmerkede dynamiske egenskaper med maksimalt dreiemoment med en gang du trykker på gasspedalen. Dette kommer spesielt til sin rett som SPORTLINE, siden denne modellen også har et sportsunderstell som er senket 15 mm foran og 10 mm bak.

SPORTLINE-utgavene av ENYAQ blir også produsert ved ŠKODAs hovedfabrikk i Mladá Boleslav. Dette er det eneste produksjonsstedet for biler basert på Volkswagengruppens MEB-plattform i Europa utenfor Tyskland.

Når det åpner for salg av ENYAQ iV SPORTLINE for det norske markedet, blir klart i løpet av våren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom