ice

Skiskytternes hovedpartner utvider samarbeidet

Del

Mobilselskapet ice forlenger avtalen med Norges Skiskytterforbund og sikrer seg samtidig en ambassadøravtale Norges mest populære kvinnelige skiskytter. - En gladmelding for norsk skiskyting i en tøff tid, sier Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø.

I HOLMENKOLLEN: Morten Djupvik og Eivind Helgaker med "korona-shake" for å markere ny avtale.
I HOLMENKOLLEN: Morten Djupvik og Eivind Helgaker med "korona-shake" for å markere ny avtale.

– Forrige sesong ga mersmak. Vi lar oss stadig imponere av denne hardtarbeidende gjengen og det er viktig at norsk næringsliv fortsetter å støtte opp under norsk idrett. Vi har fått forespørsler fra andre forbund den siste tiden, men velger å utvide samarbeidet med skiskytterne på grunn av den positive erfaringen det siste året, sier adm.dir i ice, Eivind Helgaker.

Landets beste skiskyttere på herre- og kvinnelaget er tilbake fra Blink-festivalen i Sandnes, der utøverne var underlagt strenge koronarestriksjoner. Selv mener de to at partnerne spiller en viktig rolle i å støtte opp under idretten nå som alt er usikkert.

– Det er en gladmelding for norsk skiskyting at ice velger å utvide samarbeidet med oss. Vi må legge ned samme mengde trening og forberedelser uavhengig av hvordan sesongen blir og uansett hvor vi skal gå konkurranser, sier Tiril Eckhoff. Hun får støtte fra lagkamerat Johannes Thingnes Bø.

– Det eneste vi vet er at det blir annerledes i år enn i fjor. Å ha med ice på laget gir oss ikke bare god dekning når vi er ute på tur, men er en nødvendig forutsigbarhet for å fortsette å være verdens beste skiskytternasjon, sier Thingnes Bø.

Stiller høyere krav til idretten

Norges Skiskytterforbund går nemlig en annerledes vintersesong i møte, der verdenscup-kabalen fortsatt er under planlegging. Forbundets ferske generalsekretær tror næringslivet vil spille en stadig viktigere rolle innenfor idretten i perioden som kommer:

– Vi er stolte av at vi har samarbeidspartnere som våger å tenke fremover og som ser verdien i å være på lag med oss selv i en usikker tid. Foreløpig vet vi ikke helt sikkert hvordan sesongen blir seende ut hverken i Norge eller i utlandet. Det stiller enda høyere krav til at vi som forbund leverer både i og utenfor skiskytterarenaen, forteller generalsekretæren i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Mobilselskapet ice kom inn som luesponsor i forrige sesong, og er hovedpartner i Norges Skiskytterforbund. I tillegg har selskapet en privatavtale med Johannes Thingnes Bø, og dekker samtidig hele landslagets mobilutgifter. Nå signerer de også en egen avtale med Tiril Eckhoff.

– Tiril er en fantastisk dyktig utøver, hardtarbeidende, målrettet og et godt forbilde. Det er summen av det som gjør at vi har ønsket å inngå avtale med henne og knytte henne enda tettere til oss. Jeg er svært glad for at hun har takket ja til å utvide samarbeidet og dermed bli en viktig ambassadør for ice-laget, sier Helgaker.

Kontakter

Bilder

I HOLMENKOLLEN: Morten Djupvik og Eivind Helgaker med "korona-shake" for å markere ny avtale.
I HOLMENKOLLEN: Morten Djupvik og Eivind Helgaker med "korona-shake" for å markere ny avtale.
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg saker fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom