Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle

Del

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

Gutta forklarer at låten handler om en litt lei situasjon:

«Når man tror man har møtt drømmedama, men så viser det seg at hun er en hjerteløs, ufølsom person som bare bryr seg om seg selv» - Skinny Days

«You Don’t Have A Heart» ble til en dag Skinny Days-halvpart Halvor satt i sin egen synth-verden i studio og jammet som en 90-talls DJ på Berghain, da CLMD-Martin kom inn i rommet og ropte «press record, dette var sykt fett!».

«Soundet er lekent og deilig, og vi håper lytteren sitter igjen med en følelse av at de er sykt over alle eksene sine. Og at det rykker skikkelig godt i dansefoten, da.» - Skinny Days

Når Skinny Days og CLMD jobber sammen er prosessen ofte leken og enkel – de har det bare gøy og koser seg i studio. Sammen med den norsk-nederlandske, ferske LIMPI-artisten JOP skrev de tekst og melodi, og med JOP på silkemyke vokaler ble «You Don’t Have A Heart» en catchy EDM-perle som har alt. 

«Jop er en energibombe som alltid får himlingen i et hvert rom til å reise seg, og det er vanskelig å ikke la seg smitte av hans ungdommelige, uforbeholdne og herlige overmot. Så hjelper det jo også at han synger bedre enn Justin Bieber» - Skinny Days

«You Don’t Have A Heart» med Skinny Days, CLMD og JOP er ute fredag 24. september.

___

Skinny Days består av Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad. De har skrevet låter for en rekke artister, som Julie Bergan, Emma Steinbakken, Alan Walker, Ruben, Seeb og CLMD. I 2014 tok de navnet Skinny Days og året etter slapp dedebutsingelen «Alright Right Now». Skinny Days har over en milliard streams fordelt på alle låter de har gitt ut selv, skrevet og produsert.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom