Sony Music Norway

Skinny Days og CLMD hører stemmer?

Del

Av og til kan man bli låst fast inne i sitt eget hode. Da er det fort gjort å bli liggende søvnløs og høre på negative stemmer som ikke holder kjeft, eller hva? Fredag 11. september slipper Skinny Days singelen «Voices In My Head» sammen med CLMD – en mørk, men oppløftende låt. – Gi deg hen til mørket! oppfordrer duoen.

Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen

«Voices In My Head» ble til sammen med den finske produsenten LENNO og gutta i Seeb. Noen uker senere kom Ruben innom studioet i Skippergata for å skrive noen vers og endre litt på teksten, før låten ble ferdigstilt med Martin Danielle. På spørsmålet «Hvorfor CLMD?» svarer de «Martin Danielle er den personen vi liker aller best å jobbe med, så vi vil egentlig alltid ha med CLMD». 

CLMD ga ut sin første platina singel “The Stockholm Syndrom” for ti år siden og har allerede gitt ut 6 singler så langt i 2020. Han har millioner av avspillinger på Spotify og har virkelig fortjent sin plass innenfor EDM. I en konkurransedyktig industri beviser han stadig vekk at du kan være like relevant på dansegulvet hver helg, år etter år.

Du har nok hørt, eller hørt om Skinny Days før – enten som låtskrivere eller artister. Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad står bak låter fra blant annet Julie Bergan, Emma Steinbakken, Ruben, Alan Walker og Seeb. For å nevne noen. 

Nå går de tilbake til kjernen av Skinny Days – slik det var påtenkt fra start. Idéen da var å ha det gøy i studio, samtidig som de prøver å pushe grenser og gjøre ting annerledes. I forbindelse med dette skiftet har de teamet opp med kunstneren Thea Klingvall, som har laget artwork for denne singelen. 

– Thea er en helt rå ung kunstner som vi har fulgt med på lenge, så det at hun ville være med på dette prosjektet er en våt drøm, egentlig. Det hun lager har noe nihilistisk over seg, men er samtidig veldig fargesprakende og lekent. Det paradokset der taler skikkelig til oss, og speiler på mange måter musikken vår.

Fremover skal de, som de så ofte gjør, bruke mye tid i studio, skrive for seg selv og andre, Dag skal lansere sitt lidende kunster-prosjekt og Halvor skal (prøve) å ta lappen. 

«Voices In My Head» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 11. september

Skinny Days består av Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad, som møttes i 2010 på musikkskolen LIPA i Liverpool. Siden det har de skrevet for en rekke artister, som Julie Bergan, Emma Steinbakken, Alan Walker, Ruben, Seeb og CLMD. I 2014 tok de navnet Skinny Days og året etter slapp de debutsingelen «Alright Right Now». Skinny Days har over 650 millioner streams fordelt på alle låter de har gitt ut selv, skrevet og produsert.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Skinny Days gir oss ny favoritt låt til morgenkaffen19.11.2020 11:00:00 CETPressemelding

Skinny Days og CLMD sin glade «Voices In My Head» har nylig nådd 3 millioner streams og vært en gjenganger på treningsspillelister i flere land siden slippet i september. Nå stripper de den ned i en akustisk versjon fremført av Cate Downey, venninne og låtskriver fra Colorado samt student ved LIMPI. Låten i sin helhet er produsert av Skinny Days. Teksten blir løftet frem på en helt ny måte ved hjelp av den råe og ærlige stemmen til Cate og sammen inviterer dem lytterne til å utforske en mer melankolsk side av musikken. Denne akustiske versjonen er perfekt til de mørke vinterdagene vi har i vente. På spørsmålet hvorfor de ønsket å lage en akustisk versjon svarer gutta: «For å vise frem en side av sangen mange kanskje ikke visste om, og for å gi verden en herlig pustepause og behagelig bakgrunnsmusikk til kaffekoppen man drikker mens det fortsatt er mørkt ute på morgenen». I tråd med originalversjonen er kunstverket på artwork malt av den nihilistiske kunstneren Thea Klingvall. «Voices I

Unge Ferrari blir til Stig Brenner og slipper «Lukten Av Høst»11.11.2020 00:01:00 CETPressemelding

Ideen til denne låten ble født en grå septembernatt i fjor, på en hytte ved havet på Sørlandet. Vi fanget en spesiell stemning, og fundamentet ble lagt. Mange dyktige venner hjalp meg underveis og ett år senere er den klar for dere. «Under paraplyen kledd i Goretex Øynene røde og blanke Jeg kjenner lukten av høst» Dette er første smakebit av Stig Brenner. Velkommen. Hør «Lukten Av Høst» her.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom