Skanska Norge

Skanska bygger videre for OBOS på Lade

Del

Skanska har signert kontrakt med OBOS om bygging av trinn 5 i det store boligprosjektet Ladebyhagen i Trondheim. Kontrakten har en verdi på 196 millioner kroner.

Illustrasjon av prosjektet
Illustrasjon av prosjektet


Skanska har hatt høy aktivitet på Ladebyhagen de siste årene og har til nå bygget og overlevert ca 250 leiligheter i det store leilighetsprosjektet. Nå har de også sikret seg kontrakten om bygging av byggetrinn 5 som består av to blokker med til sammen 96 leiligheter.


Skanska har det siste året jobbet tett med OBOS om utvikling av prosjektet som nå blir realisert. Covid-19-situasjoen har påvirket salget, men som følge av godt salg gjennom sommeren har OBOS besluttet å sette i gang bygging på litt lavere salgsgrad enn normalt for å sikre kontinuitet i byggingen.

- Vi samarbeider meget godt med OBOS og har kommet frem til en avtale som vi er veldig fornøyd med. En rask byggestart gir synergier både for oss i Skanska og for OBOS, sier Trond Krogstadmo, regiondirektør for Skanska Bygg Midt/ Nord.

Prosjektet består av to blokker på 6 etasjer samt kjeller. Det blir 63 leiligheter i den ene blokken og 33 i den andre. Mellom de to blokkene vil det bli hageanlegg med underjordisk parkeringsanlegg. Detaljprosjekteringen starter umiddelbar slik at byggestart kan skje allerede i høst

Skanska har for øvrig også signert en eksklusiv utviklingsavtale med OBOS for trinn 6 og 7 i Ladebyhagen-prosjektet. – Vi er i gang med utviklingsarbeidet av totalt fire blokker med ca 200 leiligheter, men disse prosjektene er selvsagt avhengig av en tilstrekkelig salgsgrad før det blir til konkrete byggeoppdrag og dermed ordreført i Skanska, sier Krogstadmo, og legger til at han er svært godt fornøyd med kontraheringen i regionen.

– Vi har veldig mange spennende prosjekter i porteføljen. Dersom vi tar med prosjektene som er i en utviklingsfase eller samhandlingsfase så har vi aldri tidligere hatt en større portefølje av oppdrag i Skanska Midt-Norge. Vi har så langt klart å holde hjula i gang til tross for Covid-19, men er selvsagt spent på hvordan høsten blir.

Kontakter

Trond Krogstadmo, regiondirektør Skanska Bygg Midt/ Nord: 915 15 093

Bilder

Illustrasjon av prosjektet
Illustrasjon av prosjektet
Last ned bilde
illustrasjon av prosjektet
illustrasjon av prosjektet
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg saker fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom