Sirkus Shopping

Skandinavisk design er det hottest innen interiør!

Del

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet. Høstens interiørtrend er en kombinasjon av naturmaterialer som mange lekre tresorter, fløyel i varme tonearter mikset med metall som gull og grønne store planter. En trendperiode som alle vil kunne sette sammen til sin stil og fortsatt være IN.

-Det er nesten som å få barn, ler Stine, daglig leder og medeier i Trondheim nyeste interiørbutikk. Stine har hatt en stor drøm lenge om å skape en arena full av lekkert skandinavisk design. Endelig er drømmen oppfylt!

-Nå har vi stått på og jobbet nesten døgnet rundt i mange uker, så det er utrolig flott å endelig kunne åpne dørene for kundene, fortsetter hun.

  • Vi treffer henne på formiddagen på torsdag, samme dag som Nobu Home åpnet dørene for første gang. 400 kvadratmeter med skandinavisk interiørdesign og gaveartikler står nå klar for kundene i først etasje av Sirkus Shopping. En stor butikk full av skandinavisk design. Mange spennende merker som bl.a by Lassen, &tradition, Fredericia og Ferm Living. Valget av de ulike merker er på bakgrunn av en grundig analyse av beliggenhet, kundebehov og butikkmiksen på Sirkus Shopping.

www.nobuhome.no

-Vi mener dette passer godt i forhold til hva forbrukerne ønsker. Sirkus er et stort og flott kjøpesenter, med god variasjon i butikker. Det bygges dessuten enormt med kontorer og boliger i området, så vi tror markedet lokalt er i vekst, samtidig som at det et gode parkeringsmuligheter her, sier Stine.

Hun synes også at det er flott at butikken ligger sammen med Ci Pedersen og tips som er en av mange interiørbutikker på Sirkus Shopping.

-VI skal være best på service. Kundenes opplevelse er det viktigste for oss. Vi skal ta oss god tid til kundene, gi råd og veiledning, forteller Stine som har med seg 8 dyktige ansatte. Foruten den fysiske butikken, så kommer Nobu Home til å ha en egen nettside med nettbutikk, sammen med stor aktivitet på Facebook og Instagram.

https://www.facebook.com/nobuhome.no/ - https://www.instagram.com/nobuhome/

De digitale kanalene er viktig. Å bare ha en fysisk butikk holder ikke lenger. Mange kunder lar seg inspirere på nett og handler senere, ikke minst innen interiør. Vi skal både selge varer i nettbutikk eller la folk bestille for å hente i butikken. Vi må legge til rette for kundene, uansett hvor de er, sier Stine.

Ikke lavpris

Produktene i butikken er så godt som alle av skandinavisk design og opphav. Det er ikke først og fremst pris Nobu Home konkurrerer på. I stedet er det ting som skiller seg ut på utseende og kvalitet, som skal sørge for omsetning.

-Nordmenn pusser opp hele tiden. Kundene våre vil nok være de som er interessert i interiør, og som vet av – og vil ha - den type produkter som vi har. Vi vet at det er etterspørsel etter disse produktene. Det fins noen andre butikker har dem, men ikke slik som vi har dem her på Sirkus Shopping.

Og navnet?

-Nobu kan både henspille på «nordisk» og det å «bu». Videre er dette det japanske ordet for tillit, eller det å strekke seg litt lenger – noe som er nettopp det vi ønsker å gjøre for kundene.

Rundt oss rusler det allerede flere kunder rundt i butikken. En av medarbeiderne nærmer seg smilende og hilser på de som er kommet inn i de store åpne områdene. Et par Nobu-kolleger pakker ut varer for harde livet. Jo, butikken har åpnet, men alt er ikke på plass. Så Stine må løpe.

-Jobben starter nå. Vi gleder oss, smiler hun.

www.sirkusshopping.no

Nøkkelord

Kontakter

Stine Dahlen 91152837

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
stol og lampe fra &TRADITION
stol og lampe fra &TRADITION
Last ned bilde
stilfulle sittegrupper i kombinasjon med trendy plakater og soft fløyelseputer
stilfulle sittegrupper i kombinasjon med trendy plakater og soft fløyelseputer
Last ned bilde
Innredning fra by Lassen. Mix & match
Innredning fra by Lassen. Mix & match
Last ned bilde

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom