BankID BankAxeptBankID BankAxept

Skal levere Kjenn-din-kunde-tjeneste til Sveriges største regnskapssystem

Del
Kjenn-din-kunde-systemet Kundesjekk blir tilgjengelig i Fortnox, Sveriges største regnskapssystem. Tusenvis av rapporteringspliktige selskaper i Sverige får dermed tilgang på et solid verktøy i kampen mot økonomisk kriminalitet.
Bekjemper kriminalitet i Sverige med Kundcheck. Øyvind Westby Brekke, daglig leder BankID BankAxept.
Bekjemper kriminalitet i Sverige med Kundcheck. Øyvind Westby Brekke, daglig leder BankID BankAxept.

Kundesjekk ble nylig lansert i Sverige under navnet Kundcheck. Nå er første store kunde på plass.

– Vi er stolte over at vår Kjenn-din-kunde-tjeneste ble valgt av Sveriges største og mest fremoverlente regnskapssystem. Med Kundesjekk kan bedriftene bekjempe kriminalitet på en effektiv og smidig måte, sier Øyvind Westby Brekke, daglig leder i BankID BankAxept.

Det svenske markedet for rapporteringspliktige selskaper er tre ganger så stort som det norske. Avtalen er bekreftelse på at tjenesten er attraktiv i flere markeder.

– Vi er glade at vi snart kan tilby en av markedets beste løsninger for Kjenn-din-kunde-tiltak, fullt integrert i vårt produkt Digital Byrå. Å kunne forvalte kundeinnsikten på en god måte er en viktig brikke i vårt tilbud til byråene, sier Charlotta Lundberg, forretningsområdeleder for Byrån i Fortnox.

Om Fortnox:
Fortnox AB (publ) er en forretningsplattform som hjelper bedrifter med å starte, vokse og utvikle seg. Fortnox ble grunnlagt i 2001 og har hovedkontor i Växjö og kontorer i Malmö, Linköping og Stockholm. Aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Fortnox har nå 495.000 kunder i Sverige.

Nøkkelord

Kontakter

Hege Steinsland
Kommunikasjonssjef BankID BankAxept

Bilder

Bekjemper kriminalitet i Sverige med Kundcheck. Øyvind Westby Brekke, daglig leder BankID BankAxept.
Bekjemper kriminalitet i Sverige med Kundcheck. Øyvind Westby Brekke, daglig leder BankID BankAxept.
Last ned bilde

Om BankID BankAxept

BankID BankAxept
BankID BankAxept
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

BankID og BankAxept er Norges mest brukte tjenester innen ID og betaling. Denne infrastrukturen som eies av banker i Norge leverer trygg og enkel betaling og innlogging for hele Norge.

BankAxept er Norges desidert mest brukte og kostnadseffektive betalingssystem. BankAxept har gjort Norge til verdens mest kontantløse samfunn og håndterer over 80 prosent av alle korttransaksjoner i fysisk handel. Nesten 9 av 10 betalinger skjer med tæpping av kortet. Butikkene foretrekker BankAxept på grunn av pris, stabilitet, sikkerhet og raskt oppgjør.

4,4 millioner nordmenn har BankID som brukes til alt fra nettbank, offentlige tjenester og private tjenester innenfor mange bransjer. BankID gir trygg og enkel identifisering og signering på nett, og brukes nær 1 milliard ganger i løpet av et år.

Følg pressemeldinger fra BankID BankAxept

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BankID BankAxept på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BankID BankAxept

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom