Sony Music Norway

SJUR slipper episk musikkvideo til «Me in The Middle» med kapteinen for Norges herrelandslag i turn

Del

Om det er et ord som fanger essensen bak «Me in The Middle» må det være ordet motivasjon. Det er i hvert fall umulig å føle noe annet etter å ha sett denne musikkvideoen. I videoen ser vi SJUR vandre opp snødekte fjell med DJ bordet på ryggen, mens turn utøveren Odin Kalvø prøver seg på en ny, vanskelig koreografi. Målet med videoen er å pushe seerne til å gå den ekstra milen selv om det er tungt.

På grunn av pandemien ble innspillingen utsatt igjen og igjen og igjen. Og så igjen. Teamet ønsket i utgangspunktet å bruke en profesjonell svømmer, men på grunn av diverse restriksjoner ble det til slutt umulig. Etter flere runder var ble det klokkeklart hva de ville involvere i stedet – turn. Delvis fordi det er en sport SJUR har lekt seg med tidligere, men også fordi vi ble tipset om Odin. En ordentlig motiverende rollemodell.

SJUR sine scener ble spilt in på Midtsæterfjellet en kort kjøretur utenfor hjembyen hans Bergen. Han hilser at det mildt sagt ble noen skritt på skrittelleren den dagen og at opplevelsen var helt spesiell. Til neste gang skulle han ønske han tok med toppturskiene så han kunne kjørt ned igjen.

Odin er kaptein for det norske landslaget i turn, er nordisk mester i ringer og har vært norgesmester seks ganger. På spørsmål om hvor viktig musikk er for han under trening, svarer han at det er et ekstremt viktig hjelpemiddel. «Vi trener ofte over 3 timer og jeg kan ikke tenke meg en økt uten musikk. Musikk gir både energi og motivasjon». Det er også første gang han er med i en musikkvideo som dette og får delt sin lidenskap på denne måten. Videoen ville ikke vært det samme uten talentet han viser. Spesielt mot slutten av videoen.

SJUR, Lovespeake - Me In The Middle
Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom