Deloitte

Sjur Gaaseide ny toppsjef i Deloitte Norge

Del

Partnerne i Deloitte har valgt Sjur Gaaseide som ny CEO i Deloitte Norge fra 1. juni 2019. Han overtar jobben etter Aase Aamdal Lundgaard, som har vært Deloittes toppsjef i to åremålsperioder, totalt åtte år.

I perioden Lundgaard har ledet Deloitte, er omsetningen doblet til drøyt to milliarder kroner. 

- I dag er endring det eneste konstante, og tillit er ferskvare. Som aktør og bransje må vi endre oss i takt med kundene, markedet og samfunnet for øvrig. Vi i Deloitte har fortsatt store ambisjoner, og vi tror nøkkelen er å sikre kundene fersk kunnskap og innsikt fra alle våre tunge fagmiljøer innen revisjon, konsulentvirksomhet og advokatvirksomhet, sier Gaaseide. 

Som toppsjef skal Gaaseide lede en virksomhet med 1.500 ansatte fordelt på 22 kontorer.  

- I kunnskapsbedrifter som Deloitte er egentlig hver eneste medarbeider toppsjef, hver eneste dag. Min jobb er derfor å sikre at vi rekrutterer et enda større spekter av talenter, som kan utvikle seg og levere den kunnskapen kundene våre trenger også i fremtiden, sier Gaaseide. 

Sjur Gaaseide kommer fra rollen som leder av konsulentvirksomheten i Norge og Norden, hvor han har ledet et forretningsområde med ca 1.300 medarbeidere i Norden.  

Aase Aamdal Lundgaard trer ut av rollen som daglig leder i Deloitte når åremålsperioden avsluttes. Hun har da vært daglig leder i to åremålsperioder, som normalt er maks av hva man kan inneha denne rollen i Deloitte. Hun fortsetter som partner og revisor i Deloitte. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom