PSA Norge

Siste test av Peugeots nye toppmodell

Del

Her blir det både ladbart, 4x4 og rikelig med effekt. Peugeot kommer med en ny variant av 508 – og den blir en soleklar toppmodell.

#UNBORING THE FUTURE er Peugeots slagord for fremtiden. Bil skal være mer enn et fremkomstmiddel, og det har Peugeot forpliktet seg til å levere på.

I forkant av denne bilen har Peugeot vist flere konseptbiler som sier noe om motorisering og tanker om fremtidens motorsterke biler. Det er konseptbiler som 308 HYBRID R og kupé-SUVen QUARTZ, som begge er ladbare hybrider med mye effekt og 4x4.

Peugeot 508 PSE, Peugeot Sport Engineered, er også vist som konseptbil, men i motsetning til de andre, så blir denne realisert! 508 PSE skal gi kundene en ny form for elektrifisert kjøreglede med tilhørende lave utslipp. Med 4x4 og mye effekt, vil denne bilen takket være ladbar hybridteknologi, være en riktig bil for fremtiden.

- 508 PSE er den første av flere nye modeller som beviser at Peugeot mener «Unboring the Future». Vi ser frem til å få denne bilen til Norge! Vi er sikre på at mye effekt, plugin-hybrid og 4x4 er noe som faller i smak hos norske kunder. Vi har allerede gleden av en sterk ordreinngang på den ladbare firehulstrekkeren 3008 GT Hybrid 4x4, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Bildene viser den siste testingen på en litt rufsete dosert betongbane og på strøkne Paul Ricard i Syd- Frankrike. Bilen er allerede vist frem så full kamuflasje er ikke nødvendig, men litt dekor er det fortsatt på bilen.

Da konseptbilen ble lansert på bilmessa i Genève 5. mars i fjor, ble det informert om flere spennende forandringer i forhold til dagens 508. Økt sporvidde, større felger, sportslige stylingelementer og nye seter og materialer er noe av det man kan se frem til. Konseptbilen har oppgitt 400 hestekrefter, 500 newtonmeter og 0 til 100 på 4,3 sekunder. Eksakte data for produksjonsbilen blir sluppet nærmere sommeren.

Plugin-hybrid er et satsingsområde for Peugeot, og i dag er både 508 Hybrid, 508 SW Hybrid og 3008 Hybrid 4x4 på markedet.

508 PSE og 508 SW PSE er planlagt lansert mot slutten av året.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom