TV 2

Siri Kristiansen er ny programleder i «Huskestue»

Del

- Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben. Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra. Og, ikke minst, takk og lov for at Dag Otto og Kristian blir der sammen med meg.

Kristian Ødegaard har ledet «Huskestue» gjennom syv sesonger og tar nå plass ved siden av Dag Otto Lauritzen som stødig lagkamerat. 

Siri Kristiansen har lang fartstid fra radioprogrammer som «Siri og de gode hjelperne» og «Lørdagsrådet». Hun har vært å se i en rekke TV 2-programmer som «Kompani Lauritzen» og «Skal vi danse», og gjestet selv «Huskestue» i 2016.

- Jeg gleder meg til å sitte med svarene, føle meg smart, få lede andre gjennom galskapen. Og til å henge med fine, morsomme folk, og få leke litt igjen, sier Siri Kristiansen om den nye jobben.

Kristian og Dag Otto skal sammen konkurrere mot to andre middels intelligente kjendiser og svare på spørsmål om ting man strengt tatt burde vite noe om. 

- Seerne kan forvente mye av det samme som før, en god miks av å være fjollete og en dose alvor. Morsomme kostymer og diverse straffemetoder, fortsetter Siri. 

- Vi er veldig glade for at Siri Kristiansen har takket ja til å være ny programleder i «Huskestue». Hun er kjapp og morsom i replikkene samtidig som vi får en helt ny dynamikk i studio nå som Dag Otto og Kristian blir et team som skal konkurrere mot et annet lag. Vi lover både latterbomber og andre eksplosiver, og ikke minst, mye gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen. 


Den nye sesongen kommer på TV 2 Play 3. juni og på TV 2 15. august. 

 

Nøkkelord

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.