Sony Music Norway

Sinna feelgod fra NorthKid

Del

Fredag 28. august slipper verdens nordligste popband enda en hit! «Talk About Us» følger NorthKids sedvanlige tematikk; kjærlighet som ikke alltid helt går som planlagt. Singelen er en verdig oppfølger til «Done Fighting» (A-listet på P1 i 17 uker), og «I Don’t Love You» som kom i juni.

Foto: Rune Bendiksen
Foto: Rune Bendiksen

«Talk About Us» handler om at man skulle ønske man tok en prat før forholdet røk. Det er en nostalgisk sang om kjærlighet og om å snakke sammen, uten at kjipe venner blander seg inn. Vi håper at dette er noe som noen kan kjenne seg igjen, forteller NorthKid.

Låten ble til da Håkon og Bilal hadde en session med Lise Reppe, som de fort fant tonen med. Refrenget til «Talk About Us» ble skrevet på null komma svisj og det kan være at Håkon felte en tåre da Bilal la vokal. Da demoen ble spilt inn, var det en hel gjeng i studio – blant annet Bby Ivy, Torine Adrian Sellevoll – som alle elsket låten. Noe som gav en ekstra bekreftelse på det de allerede visste; at «Talk About Us» er en hit.

Vegard: – «Talk About Us» passe perfekt inn I roadtrip-lista di.
Håkon: – Jeg danser og gråter til denne låten samtidig.
Sebastian: – Øøøh, elske beaten.
Bilal: – Treng du ei låt som e både sint og feelgood? Null stress, her e den!
Helge: – Tror «Talk About Us» er låta hvor vi høres mest badass ut, men samtidig sjukt pop. Så kanskje egentlig ikke så badass når jeg tenker meg om.

«Talk About Us» er skrevet av Bilal Saab, Lise Reppe, Helge Moen og Håkon Mathias Guttormsen. Helge og Håkon har også stått for produksjon.

Gutta har hatt en skikkelig fin sommer, til tross for avlyste konserter og pandemi. NorthKid har fylt festivalsesongen med studiotid, noen har fått kjæreste, noen har mistet kjæreste, Bilal har fisket mye, de har reist litt, festet litt, Helge har fått seg leilighet og ikke minst har de vært på photoshoot. Fremover håper de at det åpner seg opp enda litt mer, slik at de kan spille litt konserter igjen.

NorthKid består av fem snille gutter fra Nord-Norge og man kan gjerne kalle dem «Billboard og Altaposten kjærlighetsbarn». Sjangermessig beveger de seg i det skamløse poplandskapet, med store refreng og fengende låter. Lydbildet sammenlignes best med artister som Dagny og Sigrid. Låten «Done Fighting» var A-listet på P1 i 17 uker og i sommer hadde NorthKid over 20 planlagte konserter over hele landet.

NorthKid er Bilal Saab (vokal), Håkon Mathias Guttormsen (vokal/gitar), Helge Reinsnes Moen (vokal/keys), Sebastian Willassen (trommer), Vegard Olaussen (bass).

«Talk About Us» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 28. august

INSTAGRAM

FACEBOOK

SPOTIFY

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Rune Bendiksen
Foto: Rune Bendiksen
Last ned bilde
NorthKid
NorthKid
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom