Appsonite Music and Apps

Sindre Tysdal slipper ny EP «Reisen»

Del

Høsten 2019 debuterte Sindre som soloartist, etter flere år som gitarist, vokalist og låtskriver i rockebandet TYST! Med slipp av 6 singler, to EPer og en juleplate, har det vært et hektisk år for Sindre. Kreativiteten har vært i fokus og læringskurven bratt. Nå slipper Sindre sin tredje EP «Reisen» på sin egen label His Rest Records.

Hvor kommer du fra? Et enkelt spørsmål som gjerne kommer tidlig i møte med nye mennesker. Hvorfor er dette så vanskelig å svare på for Sindre? En oppvekst preget av mye flytting rundt store deler av Norge, har ført til en følelse av rotløshet for Sindre. Litt av livet på hvert sted. 

«Reisen» har blitt en EP som handler om å ikke la rotløsheten, rastløsheten og uroen gå over i bitterhet, men å fokusere på takknemlighet. Sindre bestemte seg for å skrive om hvilke positive sider de ulike periodene av livet har gitt.

Resultatet har blitt fire ganske ulike låter. «Oslo» er en hyllest til fødebyen. «Namsos» er en rockelåt. Det var her Sindre var på sin første rockekonsert. Etter sju år bar det videre til Vestlandet. Låta «Jæren» beskriver landskap og ungdomstid. Flatt, fint, vind, hevdalukt og musikalsk oppvåkning på gutterommet. Da Sindre endelig kom tilbake til Oslo, var det som å komme hjem. Folk, frihet, kultur, mat, lukter, konserter, enda mer ny musikk og flere band.

Sindre slipper også «Kommentarer til Reisen» for den som ønsker å høre mer om tankene bak låtene og produksjonen.

Det var nok først med bandet TYST! det virkelig begynte å skje saker. De ga ut to EPer og spilte en rekke konserter og festivaler i løpet av noen hektiske år. TYST! fikk blant annet spilt på Elm Street og Garage i Oslo og varmet opp for så ulike band som Dia Psalma og De Lillos.

Sindre Tysdal er et DIY-prosjekt. Alle instrumenter, innspilling, produksjon, promo, videoproduksjon osv. gjøres i His Rest Studio, ei lydisolert skrivestue i hagen. Sommersingelen «Sommeren hjemme» ble spilt på radio og listet på ulike Spotify-spillelister. «Sommeren hjemme var også en sprudlende og happy låt da. Bravo! Rett inn på junilista mi selvfølgelig! :)», Erik Valebrokk.

Nå bor familien i Skee like utenfor Strömstad. Sindre skriver også dikt, som legges ut på ulike sosiale medier. Her jobber han aktivt med å bygge relasjoner. Målet videre er å fortsette å gi ut musikk som spenner i intensitet og sjanger. Mest av alt vil han ut å spille konserter.

«Reisen» er tilgjengelig på alle strømmetjenester 25. september. «Kommentarer til Reisen» er tilgjengelig 2. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Sindre Tysdal
tlf.: 00 46 768314047
epost: his.rest.records@gmail.com

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Ny Episk Rockeballade fra Nord-Norsk Sanger18.12.2020 07:00:00 CET | Pressemelding

Etter 6 singel utgivelser og 1 album i 2020 kommer Robin Grønvold med en ny episk rocke ballade fredag 18 desember. En låt fylt med følelser, angst, savn og selvransakelse. “Here Comes Those Fears Again” er tredje låt i historien om en mann som flykter inn i sitt indre sjelsliv når verden blir vanskelig og skremmende. Det startet med den paniske låten “Run”, etterfulgt av den likegyldige “Its all the same”, og nå kommer den selvransakende “Here Comes Those Fears Again”.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom