TV 2

Simon Nitsche leder ny TV 2-satsing

Del

Skal vi danse-vinner Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme» - et nytt underholdningsprogram på TV 2.

Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme». Foto: TV 2/Jan-Petter Dahl.
Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme». Foto: TV 2/Jan-Petter Dahl.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon hjertelig velkommen tilbake - nå som programleder. Simon skal lede det nye humorprogrammet «I fyr og flamme», og vi gleder oss til å se ham blomstre i programlederrollen, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Simon har jobbet som reporter og anker i TV 2 Sporten siden 2018 og frem til mars i år, og er nå tilbake i ny rolle.

– Det blir stort å lede et underholdningsprogram på TV 2. Det er en tillitserklæring, og det er hyggelig at det er flere enn mamma som har troa. Jeg gleder meg, sier Simon Nitsche.

«I fyr og flamme» er et underholdningsprogram der tre kjendisduoer påstår at de har gjennomført devilleste, rareste og mest vågaleutfordringene- og dokumentert alt på video. Det er bare en liten ting. Har de faktisk klart å gjennomføre det de sier de har gjort?

– Da jeg hørte om programmet første gang tenkte jeg: Denne festen kan jeg ikke gå glipp av. Det blir humor, galskap og konkurranse hånd i hånd, med masse fine folk innom, fortsetter Simon.

«I fyr og flamme» byr på nye utfordringer hver uke hvor programleder Simon og to gjestedommere skal finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer. Sesongen består av 10 episoder. Formatet er opprinnelig fra Nederland, og er i England kjent som «Pants On Fire».

«I fyr og flamme» skal spilles inn denne våren og premieredato offentliggjøres senere.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Bloggerne, Funkyfam, Den beste Funkytwin, God morgen Norge og Hodejegerne.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme». Foto: TV 2/Jan-Petter Dahl.
Simon Nitsche blir programleder for «I fyr og flamme». Foto: TV 2/Jan-Petter Dahl.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom