Sony Music Norway

Silkemyk vegg av lyd fra Emilie Adams

Del

by:Larm-aktuelle Emilie Adams har badet i havet hver dag, spist mye vannmelon og kost med søte hunder i sommer. Man blir litt rundere i kantene av slikt, og det hører du når hun nå slipper "Silky Silence" fredag 17. september. Låten er addet på NRK P3 og har premiere i Studio P3 i dag, torsdag, ca klokken 17.15.

Silky Silence artwork
Silky Silence artwork

«Jeg gir enten 0% eller 100%, med de fordeler og ulemper det medfører. Enten spiser jeg bare supersunn vegansk kost eller bare junk-food, jeg trener hver dag eller ikke i det hele tatt. Det er stort sett alltid enten eller, for når jeg virkelig vil noe så gir jeg alt. Denne advarselen burde kjæresten min fått for syv år siden, for han visste nok ikke hvor intens jeg var før han var stuck med meg. Ha ha ha, sorry not sorry!» 

Emilie Adams har servert oss brutalt vakker musikk, med låter hun selv beskriver som nådeløse. Men med «Silky Silence» er hun rausere med seg selv, har lavere skuldre og blander inn humor. «Den er kanskje litt terapeutisk, for selv om den er selvkritisk så er det mer ironi og mindre angst». 

Igjen har hun jobbet med sin faste makker Benjamin Dan Ravn Fahre, og resultatet er – om ikke direkte mykt eller stille – mer lekent både i tekst og melodi som gjør det litt mer poppa og dansbart. Mykere.

Det mykeste Emilie vet er valper.
«Jeg har hørt om noe som heter cute aggression når folk blir så overveldet av noe søtt, for eksempel en baby eller valp, at de fysisk reagerer med et slags sinne, og det jeg opplever er litt likt. Jeg blir så overveldet av cuteness at jeg begynner å gråte. Men altså, det må ikke være valp. Elsker alle hunder og er veldig fornøyd med å ha fått klappe omtrent førti stykker i sommer. Ja, sånt har jeg oversikt over.» 

Noe annet som er overveldende positivt er vann.
«Jeg elsker havet. Elsker det! Tror jeg var en reke i mitt tidligere liv for jeg føler meg så hjemme i vannet. Tar saltoer og står på henda under vann, hopper rundt som et barn. I sommer har jeg badet hver eneste dag og det er TOTAL HAPPINESS. Jeg har det egentlig aldri bedre og friere enn når jeg er i og under vann.»

Sommeren har hun altså tilbragt i vann og på land hjemme på Jørpeland.
Helt topp, bortsett fra at hun ikke hadde tilgang på studio og at hun måtte dele vannmelonene sine med resten av gjengen.
«Jeg levde så i øyeblikket og følte meg veldig inspirert, så det hadde vært topp med tilgang til studio. Men når jeg ser hva som skjer i resten av verden så er det så til de grader et luksusproblem. Og da har det å kunne være i havet, i stillheten under vann, vært akkurat det jeg har trengt.»

Tilbake fra ferie er det igjen 100% fokus på musikk, og ikke bare i studio, for by:Larm er bekreftet. Hva kan vi vente oss?
«Det kommer en vegg av lyd.» forteller Emilie 
«Aldri før har jeg forberedt meg så mye på et liveshow. Det er så spennende, og for tiden er jeg 100% dedikert i en sånn grad at jeg sliter med å sove.» 
Når hun endelig står på scenen så håper hun publikum opplever det samme som hun følte og tenkte da de planla showet. Et skikkelig kick!
Men det er et stort wildcard. 
«Dansingen min. Jeg øver meg masse foran speilet fordi jeg må roe meg ned. Når adrenalinet kicker inn så tar jeg fullstendig av og hopper rundt til astmaen klikker helt så jeg ikke klarer å synge. Så jeg må øve meg på noen moves som holder meg litt mer calm and collected.»

Så kan heller vi foran scenen kicke og klikke helt, til en vegg av brutalt vakker, og tidvis silkemyk, lyd fra havfruen fra Jørpeland. 

«Silky Silence» er altså Emilie Adams uten angst, men kanskje med et snev av cute aggression, og den er ute fredag 17. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Silky Silence artwork
Silky Silence artwork
Last ned bilde
Emilie Adams (c) Oktawian Gornik
Emilie Adams (c) Oktawian Gornik
Last ned bilde
Emilie Adams (c) Oktawian Gornik
Emilie Adams (c) Oktawian Gornik
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom