SpareBank 1 Østlandet

Silje Flo ny markedssjef i SpareBank 1 Østlandet

Del
Silje Flo (44) fra Oslo er ansatt som ny markedssjef i SpareBank 1 Østlandet. Hun kommer fra stillingen som leder for Konsern CRM/Customer Experience i Gjensidige Forsikring. Flo tiltrer i stillingen den 5. juni.

- Vi er svært glade for at Silje Flo valgte å takke ja til jobben som markedssjef hos oss, sier Dag-Arne Hoberg, konserndirektør for innovasjon og forretningsutvikling i SpareBank 1 Østlandet.

-Hun har lang og bred erfaring fra markedsføring, merkevarebygging, salg og digitalforretningsutvikling fra ulike bransjer. Flo har den kompetansen vi trenger for å styrke oss i digital markedsføring og CRM. Vi ser fram til å samarbeide med henne framover, sier Hoberg.

Erfaring fra Forsikring og BI Executive

I tillegg til sin fartstid i Gjensidige, har Silje Flo blant annet jobbet som salgs- og markedsdirektør ved Handelshøyskolen BI Executive. Hun har også erfaring fra digital forretningsutvikling og prosjektledelse i Storebrand Livsforsikring AS.

Oppstart 5. juni

-Jeg gleder meg veldig til å starte i rollen som markedssjef i SpareBank 1 Østlandet, sier Silje Flo.  Hun er bosatt på Kjelsås i Oslo med mann og tre barn.

-Det blir utrolig spennende å bidra til at SpareBank 1 Østlandet realiserer sin visjon og sine vekstambisjoner. Det handler om at vi hver dag må jobbe for at kundene skal lykkes. Jeg ser fram til å bidra med min kompetanse og erfaring og ikke minst til å bli kjent med mine nye kollegaer. Motivasjonen er på topp, og jeg er veldig klar for å komme i gang, sier den påtroppende markedssjefen.

Kontakt:
Siv Stenseth, konserndirektør for kommunikasjon og samfunn, tlf.: 958 46 991

Kontakter

Bilder

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet
SpareBank 1 Østlandet
Strandgata 15
2317 Hamar

915 07040https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er landets fjerde største sparebankkonsern med drøyt 1 100 kompetente og stolte medarbeidere. Gjennom 176 år har vi bygget en solid markedsposisjon på Østlandet ved å være tilgjengelige og yte kreditt til personer og bedrifter i bygd og by. Vi har i dag 36 kontorer spredt om i Oslo, Viken og Innlandet. Banken har 391 000 kunder og en forretningskapital på 223 milliarder kroner. Gjennom våre datterselskaper og SpareBank 1-alliansens produktselskaper er vi et komplett finanshus for våre person- og bedriftskunder. Vi er et børsnotert og selvstendig finanskonsern med dype røtter på Østlandet og hovedkontor i Hamar. Banken har bidratt til verdiskaping i markedsområdet gjennom flere generasjoner.

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Østlandet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom