Avarn SecurityAvarn Security

Sikkerhetsselskapet Nokas bytter navn til Avarn Security

Del

Mandag 15. juni skriver Nokas et nytt kapittel i vår selskapshistorie når vi bytter navn til Avarn Security.

Sikkerhetsselskapet Nokas har byttet navn til Avarn Security
Sikkerhetsselskapet Nokas har byttet navn til Avarn Security

Etter oppkjøpet av Avarn Security- selskapene i fjor, besluttet Nokas-konsernet å videreføre Avarn Security-merkevaren i alle land. Navnebyttet fra Nokas til Avarn Security i Sverige er allerede gjennomført. Siste land ut er Norge, som fra 15.juni 2020 heter Avarn Security AS.

Avarn Security har helt siden 2016 hatt et solid fotavtrykk i finske markedet, det samme i Sverige. Mer enn 60 prosent av konsernets totale omsetning på rundt NOK 8,1 milliarder vil i 2020 komme fra disse to landene.

- Vi ønsker å være et tydelig valg for kundene våre på tvers av de nordiske landegrensene, og da ble det et naturlig tidspunkt for oss å bytte ut Nokas- navnet med Avarn Security. Kontanthåndteringsvirksomheten vår fortsetter imidlertid som i dag som under Nokas AS, sier konsernsjef Vidar Berg.

Trygger mennesker og verdier

16.000 medarbeidere i Norge, Sverige og Finland står nå samlet under ett felles navn for å trygge mennesker og verdier.

- Vi skal fortsette å utvikle oss som totalleverandør av sikkerhet i det nordiske markedet innenfor alarm- og vakttjenester, flyplass-sikkerhet, industrivern og beredskapsløsninger, sier konsernsjef Vidar Berg.

Han er også opptatt av å videreføre den solide tilliten Nokas i Norge har opparbeidet gjennom mange år.

- Vi lover å ha fortsatt fokus på høy leveransegrad og skal sørge for å innfri forventningene våre kunder stiller til oss når det kommer til både kvalitet og konkurransedyktige priser.

På bildet:
Konsernsjef Vidar Berg ser frem til å videreutvikle Avarn Security-merkevaren også i Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sikkerhetsselskapet Nokas har byttet navn til Avarn Security
Sikkerhetsselskapet Nokas har byttet navn til Avarn Security
Last ned bilde

Om Avarn Security

Avarn Security
Avarn Security
Alf Bjerkes vei 1
0582 Oslo

915 02580http://www.avarnsecurity.no

Avarn Security (tidligere Nokas) er en ledende nordisk sikkerhetsleverandør til offentlige og private virksomheter samt til privatmarkedet. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, alarm- og tekniske sikkerhetsløsninger, industrivern og sikkerhetsberedskap til kontroll- og rådgivningstjenester.

Konsernet har rundt 16.000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland og forventer å omsette for NOK 8.1 milliarder i 2020. Våre kjerneverdier; Pålitelighet, Samarbeid, Handlekraft og Engasjement, er forankret i vår arbeidshverdag og er en rettesnor for all vår virksomhet. Trygghet og sikkerhet for våre kunder står alltid i fokus – vi trygger mennesker og verdier.

Følg saker fra Avarn Security

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avarn Security på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avarn Security

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom