Grappa Musikkforlag AS

Sigrid Moldestad er ute med sin nye singel «Bonden»

Del
Foto: Magnus Skrede
Foto: Magnus Skrede

Hør den tredje singelen fra Sigrids kommende album her!

Denne gang inviteres vi inn i gyngende sensommervarm americana-stemning. Det fortelles om bondeliv og ensomhet og om håpet som fins når det lyser en eneste lampe i “et altfor stort hus”. Det er lapsteel og feler. Det er historien om han som tok over, om drømmer som forsvant, og om stolthet og trofasthet til slekt, gård og bygd.

– Etter en sommer der mange av oss har feriert hjemme er det kanskje på sin plass å gi en god tanke til de som passer på jorda og bygdene våre, sier Moldestad.

 – «Bonden» handler om en mann og et hus jeg tror mange kjenner igjen.

Tidligere har hun sluppet sangene «Song til deg» og «Karolina» fra albumet som kommer på nyåret. «Bonden» er produsert og spilt inn hos Yngve Leidulv Sætre i Duper studio i Bergen.

Kontakter

Bilder

Foto: Magnus Skrede
Foto: Magnus Skrede
Last ned bilde
Last ned bilde
Singelcover for Bonden
Singelcover for Bonden
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg saker fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Grappa Musikkforlag AS

Maria Menas dag i "Hver gang vi møtes"15.1.2021 16:16:29 CETPressemelding

I morgen er «Hver gang vi møtes» tilbake på skjermen, og for en sesongstart det blir! I årets første episode er det selveste Maria Mena som skal hylles, og musikken kan du høre allerede i dag. Hør sangene fra Maria Menas dag her! Maria Mena slo igjennom med "My Lullaby" i 2002. Siden da har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som "I Don't Wanna See You With Her", "Just Hold Me", "You Are The Only One", "All This Time" og "Fuck You". Som om ikke det var nok synger hun til og med julen inn. Listetoppende og fire ganger platina-sertifiserte "Home for Christmas" har etablert seg som en moderne klassiker og ble i 2019 kåret til tiårets beste julelåt av NRK P3. Hittil har Maria Mena sluppet åtte studio-album, og albumene har gått inn på hitlister i Norge og også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd

Hver gang vi møtes - jubileum: Åttende dag18.12.2020 13:56:16 CETPressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens siste og åttende dag samles artistene Marion Ravn, Morten Abel, Chris Holsten, Sol Heilo, Kurt Nilsen, Henning Kvitnes, Elisabeth Andreassen og Odd Nordstoga på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikken fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens åttende dag; Morten Abel - America (Sol Heilo)Sol Heilo - Gabriellas sång (Elisabeth Andreassen)Chris Holsten - All You Have To Offer (Kurt Nilsen)Kurt Nilsen - Svingensongen (Odd Nordstoga)Henning Kvitnes - Frøken Vilikke (Morten Abel)Elisabeth Andreassen - It's

En hyllest til Lillebjørn Nilsen18.12.2020 12:50:30 CETPressemelding

21.desember 2020 fyller Lillebjørn Nilsen 70 år. I anledning bursdagen slippes albumet "Crescendo i Gågata - En hyllest til Lillebjørn Nilsen", hvor et knippe av Norges flotteste artister har tatt for seg sangskatter fra Lillebjørns fantastiske katalog. I dag slippes én av låtene fra albumet, nemlig tittelsporet, sunget av Frida Ånnevik. – Jeg har vokst opp med sangboka til Lillebjørn, så det er veldig stas å få være med å feire jubilanten! Og valg av låt var enkelt for min del, Crescendo i Gågata, en klassiker som jeg stadig tar meg sjøl i å synge på, forteller Frida. Albumet "Crescendo i Gågata - En hyllest til Lillebjørn Nilsen" slippes 21.desember, i mellomtiden kan du lytte til Frida's tolkning her! Artistene som tolker Lillebjørns låter er Frida Ånnevik, Lars Lillo-Stenberg, Tuva Livsdatter Syvertsen, Einar Flaa, Åse Kleveland, Sondre Lerche og deLillos. I tillegg er det spilt inn en helt ny låt som har fått navnet «Lillebjørns franske vals», med melodi skrevet av Lillebjørn selv

Hver gang vi møtes - jubileum: Syvende dag12.12.2020 12:00:00 CETPressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens syvende dag samles artistene Marion Ravn, Morten Abel, Chris Holsten, Sol Heilo, Kurt Nilsen, Bjarne Brøndbo og Unni Wilhelmsen på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikken fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens syvende dag; Marion Ravn - Som splintra speil (D.D.E.)Sol Heilo - Wish I Never Met You (Chris Holsten) Unni Wilhelmsen - Nattens helter (Kurt Nilsen) Chris Holsten - Annabelle (Morten Abel)Kurt Nilsen - Won't Go Near You Again (Unni Wilhelmsen)Bjarne Brøndbo - Den gamle dansen (Kurt Nilsen)

Hver gang vi møtes - jubileum: Sjette dag11.12.2020 14:58:10 CETPressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens sjette dag samles artistene Marion Ravn, Morten Abel, Chris Holsten, Hans Petter Aaserud, Åse Kleveland, Unni Wilhelmsen, Magnus Grønneberg og Frida Ånnevik på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikken fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens sjette dag; Marion Ravn - This Means U To Me Now (Unni Wilhelmsen)Morten Abel - Blå, blå min kjærlighet (Åse Kleveland)Hans Petter Aaserud - Driving (Marion Ravn)Åse Kleveland - Hippie (Trang Fødsel)Unni Wilhelmsen - Cries Like a Baby (The September When)

Møster! ute med nytt helstøpt album!11.12.2020 11:25:44 CETPressemelding

Møster! - Dust Breathing release 11.12.2020 Lytt: https://promo.theorchard.com/q1gRHaNra5CfXY0Tsoyf "Bergenserens nye album gir deg bakoversveis" - Alisa Larsen, BT Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album. ‘Dust Breathing’ markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet States of Minds (2018). Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan kjent som ‘Snah’ fraMotorpsycho, bassist Nikolai Hængsle fra Band of Gold ogElephant9, og trommeslager Kenneth Kapstad. ‘Dust Breathing’ fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk. Reisen starter samlet rundt leirbålet

Frode Haltli, Avant folk med Helga Myhr ute med julesingelen "St. Morten"11.12.2020 11:22:33 CETPressemelding

Frode Haltli 'Avant Folk' med Helga Myhr: 'St. Morten' Singelrelease: 11.12.2020 Lytt: https://orcd.co/stmorten Musikkvideo: https://www.youtube.com/watch?v=_dZ3PYh07cc&ab_channel=FrodeHaltli Den 29. november 2020 skulle de 10 musikerne i Frode Haltli ‘Avant Folk’ egentlig spilt på hovedscenen i Operaen, med Helga Myhr som gjest i bandet. Da konserten ble avlyst på kort varsel grunnet korona-restriksjoner, bestemte bandet seg for å samles og spille inn en julesang som et plaster på såret! Helga Myhr foreslo reglesangen 'St. Morten', en tradisjonell variant fra Hallingdal av ’The Twelve days of Christmas’. Teksten er ei imponerende regle, som bygger på med storslåtte gaver fra vers til vers, langt forbi det man skulle tro var mulig å få til jul. Frode Haltli hadde idéen til et arrangement av sangen som også tok opp i seg to instrumentalpartier: Irske 'The Lochaber Badger' ogsvenske ‘Back-Marits vallåt'. Det hele ble innspilt på både lyd og film i nydelige Oppegård kirke på Svartskog i N

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom