Signicat

Signicat ansetter ny teknologidirektør

Del

Det trondheimsbaserte ID-selskapet Signicat henter inn Klarna-veteran Mite Mitreski som ny teknologidirektør.

Mite Mitreski, ny teknologidirektør i Signicat. Foto: Signicat
Mite Mitreski, ny teknologidirektør i Signicat. Foto: Signicat

Signicat, som er best kjent i Norge som en leverandør av BankID-tjenester, har vært blant de raskest voksende selskapene i Europa de siste årene. Målet er å bygge den ledende plattformen for digitale identitetsløsninger på tvers av landegrensene.

Nå ansetter selskapet Mite Mitreski (34) som ny teknologidirektør. Mitreski kommer fra Klarna, hvor han har vært de siste syv årene, senest som direktør for selskapets Trust Center. Han har bakgrunn som dataingeniør.

– Etter å ha jobbet med finansteknologi og e-handel i over ti år, har jeg sett tydelig hvor avgjørende digital identitet er. Jeg tror Signicat er ideelt plassert til å ta nøkkelrollen i det europeiske ID-markedet. Nå gleder jeg meg til å starte og bli bedre kjent med det dyktige ingeniør-teamet som skal skape fremtidens ID-løsninger, sier Mitreski.

–Mite har det som skal til for å ta Signicats teknologi til neste internasjonale nivå. Han har en profil som passer Signicats ønske om internasjonal vekst på tvers av Europa, og på sikt globalt. Han er en dyktig leder og problemløser med en sterk CV, og kommer inn med sin erfaring på helt riktig tidspunkt i Signicat, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

I Klarna spilte Mitreski sentrale roller både ved migrering til nye plattformer og ved utvikling av nye og mer brukervennlige løsninger. Den kompetansen tar han med seg til Signicat. Der skal han både skal arbeide med komplekse produkter og løsninger til internasjonale entreprise-kunder, og mer lettilgjengelige brukerplatformer og teknologier til alle kunder.

– Jeg ser frem til å lede og veilede teamet med talentfulle ingeniører, samt være med å skalere selskapet til å bli en global løsningsleverandør. Signicat har den beste posisjonen for å søke etter og utvide løsninger innen digital signering, kunde-onboarding, kunde-autentisering, orkestrering og komplementære tjenester, sier Mitreski.

Mitreski kommer opprinnelig fra Nord-Makedonia, men bor nå i Sverige. Han har hatt flere seniorroller i Klarna og hatt ansvar for en rekke tjenesteområder. Før Klarna jobbet han som utvikler og leder i selskaper som Netcetera og Tricode. Han har også skrevet flere bøker og er en populær foredragsholder.

Kontakter

For spørsmål, vennligst kontakt:

Jan Birkeland
Global Communications Manager
Signicat
+47 95 81 16 86
jan.birkeland@signicat.com

Bilder

Mite Mitreski, ny teknologidirektør i Signicat. Foto: Signicat
Mite Mitreski, ny teknologidirektør i Signicat. Foto: Signicat
Last ned bilde
Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat. Foto: Signicat
Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat. Foto: Signicat
Last ned bilde

Om Signicat

Signicat
Beddingen 16
7042 Trondheim

+47 400 03 410https://www.signicat.com/

Signicat er et banebrytende, felleseuropeisk digitalt identitetsselskap med en uovertruffen merittliste i verdens mest avanserte digitale identitetsmarkeder. Den digitale identitetsplattformen inneholder den mest omfattende pakken med identitetsverifiserings- og autentiseringssystemer i verden, alt tilgjengelig gjennom et felles integrasjonspunkt. Plattformen støtter hele identifiseringsreiser, fra gjenkjennelse og onboarding, gjennom innlogging og samtykke, til å inngå forretningsavtaler som tåler tidens tann. Signicat ble grunnlagt i 2007 og har hovedkontor i Trondheim.

Hvis du vil ha mer informasjon om Signicat, kan du gå til www.signicat.com