Vipps

Shake shake! Eller….?

Del

Har du prøvd å riste på mobilen for å sjekke saldo uten hell? Da har du gått fem på aprilsnarren fra Vipps. Men det er fortsatt ganske enkelt å vite hvor mye du har på konto – også om de er i forskjellige banker. I Vipps har du muligheten til å legge til totalt 8 betalingskilder, som kan være både kort og konto. Har du derfor flere ulike kontoer du bruker til å betale fra kan det være smart å legge de til i Vipps, og se saldo når du logger inn i appen.

2,5 millioner nordmenn har valgt å vise saldoen sin i Vipps, noe som gjør det enklere å vite hvor mye penger du har tilgjengelig når du skal betale i kassa, på nett eller regninger du har fått i appen. Med flere kontoer tilgjengelig kan du også velge selv hvilken du vil betale fra. Du kan se saldoen fra de fleste bankene, og fullstendig oversikt ser du her:

https://www.vipps.no/hjelp/vipps/sende-og-motta-penger/hvordan-sjekker-jeg-hvor-mye-penger-jeg-har-p%C3%A5-konto/

Husk at kortene du har lagt til i Vipps fungerer på akkurat samme måte når du betaler med appen som med det fysiske kortet, og har akkurat de samme fordelene

Nøkkelord

Kontakter

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no
Over 3,5 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg saker fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom