Deloitte

SFF Group tildelt utmerkelsen «Best Managed Company – Norway»

Del

Deloitte Norge er stolt av å tildele SFF Group utmerkelsen som et Best Managed Company. Deres tydelige filosofi, strategiske retning og aktive inkluderingspolitikk er blant grunnene juryen trekker frem.

Hensikten med Norges Best Managed Companies er å fremheve veldrevne private norske selskaper som utgjør en viktig del av norsk næringsliv. Programmet, som ble grunnlagt av Deloitte i Canada i 1993, er tilgjengelig i de fleste land over hele verden og ble etablert i Norge i 2019. Boye Christiansen, managing director i SFF Group sier de er stolte over å bli tildelt utmerkelsen.

- Vi er utrolig stolte av å få dette kvalitetsstempelet. Gjennom årenes løp har vi jobbet systematisk med å inkludere mennesker som av en eller annen årsak har havnet i utenforskap. Dette arbeidet har fostret en unik bedriftskultur, basert på respekt, tilhørighet og solidaritet, sier Christiansen og fortsetter:

- Da er det ekstra kult at det er nettopp kulturen vår – sammen med bedriftens gründerånd og langsiktige tankegang – som trekkes frem som vårt aller fremste konkurransefortrinn. Vi viser at en god og tydelig CSR-strategi er altså mer enn kun filantropi; det kan faktisk være god butikk også.

IT og inkludering satt i system

SFF Group ble stiftet i 1991 av Tore Christiansen, og er i dag den største privateide rørgrossisten i Skandinavia. Selskapet har hatt en ekspansiv vekst fra 5 ansatte i 1991 til over 130 i dag. Selskapet vinner årets kåring fordi de har en tydelig filosofi og strategisk retning, samt gode interne prosesser for å både utvikle, følge opp og kommunisere denne strategien. Basert på dette har de også utviklet sitt eget fullintegrerte IT system, og har inngått en rekke strategiske samarbeid i deres egen verdikjede for å lykkes med å nå sine langsiktige målsetninger.  

Selskapet har hatt en prisverdig inkluderingspolitikk som har bidratt sterkt til utviklingen av en bedriftskultur preget av ydmykhet, lojalitet og gjennomføringsevne. De har i dag rekruttert rundt 20% av de ansatte fra alternative rekrutteringskilder. Selskapet har hovedkontor i Sandnes og er etablert på 13 steder, i 11 land over 4 kontinenter.

- Et eksempel til etterfølgelse

Tord Teige, partner og ansvarlig for Best Managed Companies i Deloitte Norge, er imponert over arbeidet SFF Group har lagt ned over lang tid med både strategi og inkludering.

- Vi ble veldig imponert av deres styring og hvordan de arbeider langsiktig både i markedet og internt i egen organisasjon. SFF Groups satsning på å være en inkluderende organisasjon, og måten de lykkes på grunn av det, er forbilledlig og et eksempel til etterfølgelse for andre, sier Teige.

Les mer om Best Managed Companies her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Glade mottakere i SFF Group av utmerkelsen «Best Managed Company – Norway»
Glade mottakere i SFF Group av utmerkelsen «Best Managed Company – Norway»
Last ned bilde

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom