MyHeritage

Sett familiehistorien din på kartet!

Del

MyHeritages nye interaktive FamilyMap viser hendelser fra familietreet ditt på kartet og gir unik innsikt i din families historie.

MyHeritage, den raskest voksende destinasjonen for å oppdage, bevare og dele familiehistorie, har lansert en helt ny måte å visualisere familiehistorie på. FamilyMap bringer historien til live ved å sette bilder og hendelser fra brukernes familietrær på kartet, og lar deg følge dine forfedres bevegelser fra vugge til grav, fra by til by og fra land til land.

Det interaktive kartet henter ut alle hendelser som brukere har registrert i sine familietrær på MyHeritage, inkludert fødsler, dåpsseremonier, giftemål og dødsfall, og viser dem sammen med scannede bilder på kartet. Dette betyr at man kan følge sine forfedres livsløp og bevegelser på ett og samme sted, og man får en dypere innsikt i livene deres.  

Informasjonen på kartet er organisert etter land, person, familiegruppe, type hendelse og tidsperiode. Dette gjør at du enkelt kan filtrere hva som vises på kartet, fra oversikt over utbredelsen til alle generasjoner i slekta, til hvordan en utvalgt person i slektstreet forflyttet seg i løpet av livet.  

Hver eneste data som er registrert om en person liv i slektstreet, vises som et klikkbart punkt på kartet. Ved å klikke på punktet tas du videre til mer informasjon om den bestemte hendelsen. FamilyMap inkluderer også en varmekart-funksjon, som viser familiens spor som røde felter der det er registrert mange hendelser, og gul og grønn der det er færre.

FamilyMap er tilpasset visning på mobile enheter, og punktene baseres på standardiserte stedsnavn for å eliminere feildata.

“MyHeritage er ledende innen utvikling av teknologiske løsninger for slektsgransking. Vi arbeider hele tiden med å finne nye måter å hjelpe folk med å få forstå sin families historie på. FamilyMap gir MyHeritage-brukere muligheten til å se sine forfedres bevegelser på kartet, og neste oppdatering vil by på enda flere funksjoner, sier Uri Gonen, som er produktsjef hos MyHeritage.

FamilyMap er gratis for alle MyHeritage-brukere og er tilgjengelig nå. For å se din famille på kartet, logg inn på MyHeritage.no eller opprett en ny bruker, og klikk på FamilyMap under fanen «Apps».

For mer informasjon, kontakt

Trine Knudsen Dabbadie, rådgiver, MyHeritage Norge
930 63 572 /trine@strategene.no 

Aaron Godfrey, markedssjef for MyHeritage
+1-347-5427902 /aaron@myheritage.com 

Om MyHeritage
MyHeritage er den raskest voksende nettløsningen for å oppdage, dele og bevare slektshistorie. Som teknologiorienterte ledere og innovatører transformerer MyHeritage slektsforskning til en aktivitet som er givende og lett tilgjengelig for folk flest. Det globale brukersamfunnet har tilgang til en enorm database med historiske data og dokumentasjon, data fra slektstrær som er utformet av andre brukere i land over hele verden samt banebrytende søk- og matching-teknologier. Millioner av familier over hele verden bruker MyHeritage for å skaffe seg kunnskap om sin egen slekt, dele informasjon med andre i familien og sikre kunnskap for kommende generasjoner. MyHeritage er tilgjengelig på 42 ulike språk. www.myheritage.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om MyHeritage

MyHeritage
2975 Executive Parkway
Utah 84043, USA

+1-888-377-0588http://www.myheritage.no
MyHeritage ble grunnlagt av en gruppe mennesker med en ekte lidenskap for slektsforskning og et godt tak på internetteknologi. Vår visjon har vært å gjøre det enklere for folk rundt om i verden å benytte seg av internett til å finne slekten sin og for å forsterke kontakten med familie og venner.

Følg saker fra MyHeritage

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyHeritage på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MyHeritage

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom