SEMRUSH CY LTD

SEMrush skal kåre Nordens beste på online-markedsføring

Del

SEMrush Nordic Awards går av stabelen i Stockholm i april, og kårer Nordens fremste online markedsførere. De markedsføringsjobbene som kan dokumentere vekst og resultat på forretningsmessig nivå belønnes med heder og ære. Nå åpnes påmeldingen.

Er du Nordens beste markedsfører? Da bør du melde deg på SEMrush Awards i Stockholm
Er du Nordens beste markedsfører? Da bør du melde deg på SEMrush Awards i Stockholm

SEMrush Awards kårer de beste digitale markedsføringsjobbene som er laget i Norden siste året. Priser deles ut i over 20 kategorier og påmelding er åpne for alle markedsførere i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island. Konkurransen er åpen for både selskaper, byråer og freelancere. Påmeldingsfrist er 22. februar og vinnerne kåres i Stockholm City Hall 25. april.  

–  Det finnes mange konkurranser i kommunikasjonsbransjen der kreative ideer belønnes. Vi mener imidlertid det er behov for å løfte frem kommunikasjon som virkelig skaper effekt og målbare resultater på forretningsmessig nivå. Gjennom å hedre de aller beste online-jobbene blir SEMrush Awards forretningsmessig viktig for alle som vil være synlig digitalt, sier Olga Andrienko, Head of Global Marketing at SEMrush. 

Juryen består av en rekke kjente fageksperter innen markedsføring, reklame, digital kommunikasjon og søk. Vinnerne vil bli valgt ut gjennom en grundig to-trinns prosess. Først velges det ut finalister gjennom en forhånds-score. Deretter er det juryevaluering der innleveringene blir diskutert og evaluert i detalj før vinneren kåres.
 

Tidsplan:

o  Påmeldingsfrist: 22. februar
o  Finalister annonseres 21. mars
o  Prisutdeling og gallamiddag i Stockholm City Hall 25. april

For mer informasjon 
Påmeldingskjema:www.semrushnordicawards.com/download-entry

Om SEMrush Nordic Awards: https://www.semrushnordicawards.com/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Er du Nordens beste markedsfører? Da bør du melde deg på SEMrush Awards i Stockholm
Er du Nordens beste markedsfører? Da bør du melde deg på SEMrush Awards i Stockholm
Last ned bilde

Lenker

Om SEMRUSH CY LTD

SEMRUSH CY LTD
SEMRUSH CY LTD
Griva Digeni and Kolonakiou corner Grosvenor Tower, 2nd and 3rd floors
3107 Neapolis, Kypros

http://www.semrush.com

SEMrush er et av verdens ledende selskaper innen online synlighet. Selskapets plattform for synlighetsadministrasjon sikrer målbare resultater for nettbasert markedsføring. Over tre millioner markedsførere bruker plattformen globalt i søkemotoroptimalisering, markedsføring, innhold, sosiale medier og markedsanalyse. www.semrush.com

Følg saker fra SEMRUSH CY LTD

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SEMRUSH CY LTD på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SEMRUSH CY LTD

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom