Glass og Fasadeforeningen

Selger glassmesterbedrift

Del

Gründer Per Arne Olsen har drevet Hønefoss Glass-Service AS i 36 år. I 2017 gjorde han et strategisk oppkjøp av Jevnaker Glass-Service. – Vi har vokst og etter hvert etablert oss som en betydelig aktør på Ringerike, i Hole kommune, og på Hadeland. Nå håper jeg noen er interessert i å overta virksomheten, sier Olsen.

Per Arne Olsen selger sitt livsverk på Hønefoss.
Per Arne Olsen selger sitt livsverk på Hønefoss.

Hønefoss Glass-Service AS er en tradisjonell glassmesterbedrift, med egen avdeling for Riis Bilglass. Selskapet omsetter for rundt 10 millioner kroner årlig. Omtrent en tredjedel kommer i fra bilglass. Åtte medarbeidere, inkludert Olsen, dekker et stort geografisk vekstområde.

– Etter 44 år i bransjen, 36 i egen virksomhet, er det nå på tide å pensjonere seg. Sammen med dyktige medarbeidere har jeg bygget opp en etablert bedrift med mange og gode faste kunder. Jeg mener vi fremstår som en attraktiv merkevare og profesjonell aktør, sier Per Arne Olsen.

LES OGSÅ: Nytt opptak av glassmesterstudenter

Hønefoss Glass-Service AS har gjennom årene utdannet en rekke glassfagarbeidere, både lærlinger og praksiskandidater. Til sammen 14 fagarbeidere har hentet sitt fagbrev gjennom arbeid i Olsens bedrift. Olsen har selv mesterbrev, og om ikke lenge vil en medarbeider gå opp til mesterprøven.

– Selv om bedriften er lagt ut for salg, ønsker jeg at ny eier har som målsetting å satse videre med dagens stab, og fortsatt ha fokus på å levere faglig kvalitet. Hønefoss Glass-Service AS har vært medlem i Glass og Fasadeforeningen siden 1984. Foreningen har vært en pådriver for at vi har satset på fagkunnskap, leveringsdyktighet og -kvalitet. Denne verdien håper jeg nye eiere ser, sier Olsen.

Nøkkelord

Bilder

Per Arne Olsen selger sitt livsverk på Hønefoss.
Per Arne Olsen selger sitt livsverk på Hønefoss.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

Forskningsprosjekt skal gi bedre glassrekkverk18.9.2019 09:30:00 CESTPressemelding

Glass og Fasadeforeningen (GF) har i lang tid rettet oppmerksomheten mot glassrekkverk som ikke oppfyller kravene til sikring mot gjennomfall. SINTEF følger opp og advarer mot glassrekkverk med «skremmende lav kvalitet». – Mange rekkverk har høy kvalitet, men fremdeles syndes det med feil prosjektering og montering. Derfor blir GF med som partner i et forskningsprosjekt om sikre glassrekkverk, sier Bjørn Glenn Hansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom