Advokatfirmaet Seland Orwall

Seland Orwall blir en del av Rödl & Partner og etablerer seg blant de ledende internasjonale advokatfirmaene

Del

Oslo, 27.4.2022: Nok et forretningsjuridisk advokatfirma tar steget ut i verden og inngår samarbeid med et av de største advokat- og rådgiverselskapene i Europa.

Fra venstre: Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl, Jørgen S. Jynge
Fra venstre: Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl, Jørgen S. Jynge

Det internasjonale rådgivnings- og revisjonsselskapet Rödl & Partner har inngått

samarbeidsavtale med Advokatfirmaet Seland Orwall AS. Som et resultat av dette vil Rödl & Partner være til stede også i Norge fra 27. april 2022. Firmaet vil hete “Advokatfirmaet SELAND | RÖDL & PARTNER AS” og vil beholde sitt fokus på oppkjøp, transaksjoner og fast eiendom. SELAND | RÖDL & PARTNER vil også levere skatterådgivning for utenlandske aktører i Norge.

På verdensbasis har Rödl & Partner 5260 ansatte og 107 kontorer i 50 land – både egne og partnere. Rödl & Partner er rangert som Europas 7. største advokatfirma.

“Vi opplever at mange av våre klienter ikke er bundet av landegrenser og vi ser en økende grad av oppdrag fra internasjonale aktører”, uttaler managing partner Jørgen Sandaas Jynge i Seland | Rödl & Partner.

“Med SELAND | RÖDL & PARTNER er vi nå til stede i hele nord-Europa – en region vi har vært aktive i siden 1993, og hvor vi nå rangeres som en av de største internasjonale tjenesteleverandørene etter de 4 store”, sier Prof. Dr. Christian Rödl, CEO og styreleder i Rödl & Partner. “Ikke minst drevet av den raskt økende interessen fra våre tyske klienter, har vi økt vår tilstedeværelse i Danmark og Finland vesentlig – det var et logisk neste skritt for Rödl & Partner å ta steget inn i Norge. Vårt lange og gode samarbeid med Seland Orwall, var et godt fundament for dette.”

Rödl & Partner har flere cross-border faggrupper med advokater fra de ulike landene. “Med samarbeidet vil vi få store synergier innen M&A, fast eiendom, skatte- og avgiftsrådgivning. I oppdrag av internasjonal karakter vil vi kunne rådgi våre kunder bedre og mer effektivt. Vi ser særlig at det vil bli mer samarbeid med advokater i Tyskland, Danmark, Sverige, Storbritannia og Baltikum” uttaler Jynge videre.

“Rödl og Partner er opptatt av faglig samarbeid og utvikling. Vi ser frem til både faglige og sosiale samlinger og også å kunne dra veksler på ressurser innen IT, teknologi, kompetanseutvikling.”

For eksempel er Tyskland en av Norges viktigste handelspartnere. “I disse krevende tider, har det blitt enda tydeligere at Norge er svært relevant og strategisk viktig for den Europeiske energiforsyningen”, fastslår Jens Pastille, managing partner for Baltikum og Norden hos Rödl & Partner. “Tyskland vil fortsette å være avgjørende viktig for Norge – vi ønsker særlig små og mellomstore tyske bedrifter som ønsker å etablere seg i Norge velkommen”, legger Johan S. Seland til, partner og medgründer av Seland Owall. Seland har nært kjennskap til tysk-norsk forretningsvirksomhet gjennom mange år. “Vi har store planer for fremtiden, og er nå mer enn noen gang første kontaktpunkt for tyske selskaper i Norge”, er Johan S. Seland og Christian Rödl skjønt enige om.

Med det internasjonale samarbeidet følger også en mulighet for ansatte advokater til utplassering inn og ut av Norge. “For eksempel vil det være mulig å få utveksling til Berlin eller en av de 106 andre byene selskapet har kontor, og vi ser også frem til å få kolleger fra utlandet som tar utplassering hos oss i Norge” sier Jynge.

Seland Orwall ble etablert av Johan S. Seland og 4 andre partnere i 1993, og er et mellomstort norsk advokatfirma, med sine i dag nærmere 20 advokater. Seland Orwall har ekspertise innenfor fast eiendom M&A og strategisk skatterådgivning, samt merverdiavgift. 

Om Rödl & Partner:

Rödl & Partner tilbyr tjenester innenfor juridisk rådgivning, skatterådgivning, BPO (Business Process Outsourcing), management og IT-rådgivning, samt revisjon.

Gjennom egeneide kontorer og partnere har Rödl & Partner totalt 107 kontorer i 50 land. Rödl & Partner er rangert som Europas 7. største advokatfirma.

Etablert:           1977

Hovedkontor:    Nürnberg

Ansatte:           5.260

Omsetning:      M€ 531,7

Kontakter

Adv. Jørgen S. Jynge, Managing Partner Advokatfirmaet Seland | Rödl & Partner AS
jj@selandorwall.no
+47 957 59 626

Bilder

Fra venstre: Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl, Jørgen S. Jynge
Fra venstre: Jens-Christian Pastille, Johan S. Seland, Christian Rödl, Jørgen S. Jynge
Last ned bilde
Fra venstre: Prof. Dr. Christian Rödl og Partner i Seland Orwall Johan Seland
Fra venstre: Prof. Dr. Christian Rödl og Partner i Seland Orwall Johan Seland
Last ned bilde
Managing Partner i Seland Orwall, Jørgen S. Jynge
Managing Partner i Seland Orwall, Jørgen S. Jynge
Last ned bilde

Om Advokatfirmaet Seland Orwall

Advokatfirmaet Seland Orwall
Advokatfirmaet Seland Orwall
Postboks 1938 Vika
0125 Oslo

+47 22 40 38 00http://selandorwall.no

Advokatfirmaet Seland Orwall er spesialister på skatt og avgift, fast eiendom og selskapsrett. Hos oss får du samme bistand som hos de større firmaene, med en mer personlig tilnærming.

Følg pressemeldinger fra Advokatfirmaet Seland Orwall

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Advokatfirmaet Seland Orwall på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.