TV 2

Seersuksessen «Toll» er tilbake med ny sesong

Del

Suksessen som har bidratt til rekordhøye søkertall på tollerutdanningen, sterke personligheter, og spennende oppdrag er endelig tilbake med ny sesong. I tredje sesong av «Toll» får vi innblikk i nye lokasjoner, samt kjente og nye personligheter.

- Vi gleder oss nå over å få vise fram enda mer av hvem vi er, hvilken kompetanse vi har og spennet av oppgaver vi står i. Vi vil rette en stor takk til alle flinke og engasjerte medarbeidere som bidrar inn i denne historiefortellingen, direkte og indirekte. Uten disse hadde vi ikke hatt denne seersuksessen, sier Elisabeth Nedresæter, prosjektansvarlig for TV-serien i Tolletaten.

Nye lokasjoner og ny innsikt

«Toll» er blitt en unik serie som gir nordmenn en fantastisk innsikt i tollernes hverdag, hvor de går inn i ukjente og risikofylte terreng for å gjøre Norge tryggere. I årets sesong får vi se hvordan tollerne jobber når landet gradvis åpner opp, noe som resulterer i at kamerateamet også får mulighet til å utforske nye steder.

Sesongens lokasjoner er mange. Fra forrige sesong kan man kjenne igjen Oslo Lufthavn og Svinesund. I sesong 3 møter vi nye tollere på grenseoverganger som Flisa, Ørje og Helligskogen/Kilpisjärvi. I tillegg blir vi bedre kjent med tollerne ved Alnabru, Lørenskog, Torp, Svinesund, Magnormoen, Tromsø, Tollaboratoriet og etterretningsdivisjonen. Har pandemien og alle restriksjoner lagt en demper på smuglertrangen, eller har smuglerne nå funnet andre måter å jobbe på?

Mest populære utdanning i Norge

Det er ingen hemmelighet at sesong 1 og 2 av «Toll» har tiltrukket mange norske seere. I snitt er det hele 655.000 seere som har sett de to sesongene så langt.

«Toll» er blitt en av TV 2s største i kategorien «workplace reality». Det er stor interesse for det samfunnsoppdraget Tolletaten innehar, noe som blant annet har bidratt til skyhøye søkertall på den nye utdanningen. «At serien inspirerer fikk vi også en bekreftelse på da søkertallene til høyere utdanning ble annonsert tidligere i år. Vårt ferske bachelorstudium toll rangerte som nummer to av Norges mest populære studier, og er nå det studiet med flest søkere per studieplass» sier Kommunikasjonsdirektør i Tolletaten, Kim Gulbrandsen.

Over all forventning

- Vi er stolte av å kunne presentere en ny sesong av «Toll». De første sesongene har gått over all forventning og serien har skapt et stort engasjement med svært høye seertall. Tollerne har gått fra å være en arbeidsgruppe vi har visst lite om, til å bli så kjente at toll-yrket nå har blitt Norges mest populære utdanning. TV 2 er stolte over «Toll», og vi ser frem til en ny sesong med nye lokasjoner, kjente karakterer, samt flere utfordrende og spennende oppdrag, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

«Toll» sesong 3 har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 25. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Norges nye megahit, Skal vi danse, Toll, Allsang på grensen, Helt Harald, Gullruten, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:934 35 922hvl@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom