Universal Music Norge

Seeb slipper albumet “SAD IN SCANDINAVIA” sammen med den nye singelen ‘RUN IT UP’ (ft K Camp, Tim North & Marty James)

Del

Før 2021 tipper februar slipper den Grammynominerte, Spellemannsvinnende duoen Seeb sitt aller første fulle album “Sad In Scandinavia".

Med stor inspirasjon fra fjorårets hendelser, er ‘Sad In Scandinavia’ et album som byr på  en pause fra realiteten og litt ekte nordisk melankoli. Flørting mellom synth-melodier og følelsesladd lyrikk gjør sangene til en naturlig følgesvenn på dansegulvet og i øretelefonene  

På den tilhørende nye singelen fra albumet, “Run It Up”, har de med seg de anerkjente artistene, K Camp, Tim North og Marty James.

Rapperen K Camp kan vise til nærmere 4 milliarder strømminger og har samarbeidet med artister som Snoop Dog, T.I., Jeremiah og 2Chainz. Låten “Lottery” fra 2019 har fått over 250 millioner avspillinger og trender for tiden på TikTok med dansen  «The Renegade». 

Artist og låtskriver Marty James har skrevet låter for globale stjerner som Enrique Iglesias, Jason DeruloAfrojack, Ty DollaSign og Pitbull, i tillegg til superhitenDespacitoav Luis Fonsi. James har tidligere jobbet med Seeb på låta «Don'tKnowWhyfeat. Jay Sean» i 2018.

Rapper, produsent og låtskriver Tim North er en fremtredende artist fra Toronto. Etter å ha blitt oppdaget av Post Malone-leiren via SoundCloud ble det hyppige turer til LA, hvor han sjonglerte det å skrive radiohits på global skala med forberedelser til å slippe egen musikk.

Seeb forteller: «Run It Up’ handler om å ha det bra og leve i øyeblikket. La distraksjoner og drama forsvinne, imens du elsker hvert eneste minutt av den veien du er på. Ikke ta ‘nei’ for et svar og å gjøre det som føles riktig.

På albumet finner vi kjente favoritter som ‘Grip ft Bastille’, ‘Unfamiliar med Goodboys & HRVY’, ‘Free To Go’ med Highasakite og  ‘Don’tYouWanna Play’ med Julie Bergan,  i tillegg til en rekke nye låter og spennende samarbeid, deriblant nevnte “Run it Up” K Camp, Tim North og Marty James, og fremadstormende Kiddo på “Last Dance”. Singelen, den fengende disko-låten “Run it Up” med drivende gitarriff og bekymringsløs bassgang, er et eksempel på duoens uanstrengte versatilitet når det kommer til musikkproduksjon generelt og på denne platens spesielt.

Denne platen her gjenspeiler oss og hva vi har følt gjennom den siste tiden, forklarer Seeb. 

Vi har holdt oss innendørs så lenge og bare fokusert på musikken. Det føles nesten som om det vi har skapt er ren fantasi-musikk, og at vi har skapt vår egne alternative virkelighet i en så mørk tid som hele verden er i nå. Vi bor i en by som gir oss lett tilgang til naturen, så vi har ofte gått lange turer i skogen for å koble av fra resten av verden og for å bli mer inspirert til musikken. 

Trackliste:

 1. Run it up (ft. K Camp, Tim North, Marty James) 
 2. Unfamiliar (ft. Goodboys x HRVY)
 3. Feel it again (ft. Dan CaplenSvidden)
 4. Last Dance (ft. Kiddo)
 5. Sad in Scandinavia (ft. Zak Abel)
 6. Don't you wanna play? (ft. Julie Bergan)
 7. Sleepwalk (ft. Andreas Moe)
 8. Colourblind (ft. St Lundi)
 9. Drink About (ft. Dagny)
 10. Grip (ft. Bastille)
 11. Fade out (ft. Olivia O’Brien & Space Primates)
 12. Safe Zone (ft. Emelie Hollow)
 13. The things you do (ft. SIVV)
 14. Why Change (ft. Andreas Moe)
 15. Numbers (ft. Simon Jonasson)
 16. Free to go (ft. Highasakite)
 17. Whiteout

Med sin banebrytende remix av Mike Posners‘I Took A Pill In Ibiza’ i 2016 (Den 39-ende mest avspilte sangen det siste tiåret) fikk Simen Eriksrud og Espen Berg i Seeb anerkjennelse rundt hele verden og sitt definitive internasjonale gjennombrudd. Låten var den nest mest spilte sangen i hele verden det året, noe som igjen førte til en gjev Grammy-nominasjon for «Song oftheYear». 

Seeb sitt solide håndverk og evne til å skape dansemusikk som beveger følelser har ledet duoen til å jobbe sammen med navn som Coldplay, Taylor Swift, Ed Sheeran, 5 Seconds Of Summer, Bastille og Dagny

Med over 70 gull- og platinasertifiseringer for sitt arbeid som låtskrivere og produsenter  globalt, samt milliarder av strømninger på verdens musikk-plattformer, (så mange at statistisk sett «annenhver person i hele verden har hørt en av sangene våre,»  - er det med stor glede Seeb presenterer sitt debutalbum “Sad In Scandinavia" 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Credits: Jonathan Vivaas Kise
Credits: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde
Credits: Jonathan Vivaas Kise
Credits: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Dagny, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Vidar Villa, Conan Gray, Red Moon, Sandro Cavazza og Astrid S som Askepott!19.2.2021 09:56:10 CETPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/astrid-smeplass-spiller-askepott-i-ny-norsk-storsatsning?publisherId=6987388&releaseId=17901326 Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/vidar-villa-foler-seg-naken?publisherId=6987388&releaseId=17901595 Vidar Villa føler seg "Naken" https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/emelie-hollow-gjester-danske-kops-pa-den-nye-lata-if-not-you-then-who?publisherId=6987388&releaseId=17901584 Emelie Hollow gjester danske KOPS på den nye låta “If Not You Then Who” Ariana Grande er i dag ute med en deluxe-versjon av albumet Positions. Albumet inkluderer den nyeste singelen “34+35 (Remix)“ feat. Doja Cat og Megan Thee Stallion og fire splitter nye låter. Se musikkvideo til “34+35 (Remix)” her! L.L.A.M.A er ute med sin debutsingel “Shake” sammen med tre ganger Grammy-vinner NE-YO og nykommeren Carmen DeLeon. Låten er produsert av BTS hitmaskinen David Stewart, som skrev låten sammen med den Grammy-

Spellemannsnominerte Sebastian Zalo er klar med sin nye EP “Refleks”19.2.2021 09:15:00 CETPressemelding

Sebastian Zalo har hatt et ekstraordinært 2020 med debutalbumet RTRO//SPKT, som resulterte i nominasjoner som “Årets Nykommer” hos P3 Gull og "Årets Gjennombrudd og Gramostipend” på Spellemannsprisen. Selv om oppnåelsene har vært høye, er ikke talentet på latsiden i år; han startet det musikalske året med den myke singelen «Dra tilbake», og følger nå opp med sitt nyeste konseptuelle kapittel «Refleks». Etter et album som var preget av store produksjoner, er uttrykket nå strippet ned og akustisk. EPen består av fire låter, alle omtaler et tema de fleste av oss kjenner oss igjen i; kjærlighet. Tittelen er et pek til hvordan Sebastian og hans produsent, August Stubø lager låter som dette på refleks, dandert i et musikalsk landskap de er veldig komfortable i. Hør “Refleks” HER 2021 har så vidt startet for Sebastian. Etter å ha sluppet mye ny musikk og Spellemann nominasjon kan man også få sett han på TV-skjermen, Sebastian er med på en av NRK sine nye og spennende serier “De Neste”. Etter

Vidar Villa føler seg "Naken"19.2.2021 09:05:47 CETPressemelding

Med omfattende destinasjonsliste på vinterens turnéplakat, er Vidar Villa allerede godt i gang med aktivitetene for 2021, dog er høydepunktene fortsatt foran oss; ny musikk! I dag står singelen “Naken” for tur - en pop-perle av høyeste kvalitet, innpakket i en sømløs produksjon og Vidars sterke vokalprestasjon. Låten er den tredje singelen fra kommende EP, som slippes før sommeren. Vidar forteller følgende om “Naken”: Låten handler om å møte en person man kan være 100% seg selv med. Det er sikkert mange som kan kjenne på at man går inn i en rolle når man møter andre mennesker, at man tar på seg en slags maske. For min del har det føltes veldig sånn etter at jeg havnet i rampelyset, og det ble enda vanskeligere å slippe folk helt innpå. Man setter fort opp en ekstra vegg for å beskytte seg selv, og da er det skummelt å møte noen som ser tvers igjennom den fasaden. Men samtidig er det veldig fint, og det er det “Naken” handler om. EPen til Vidar Villa forteller historien om et forhold fr

Emelie Hollow gjester danske KOPS på den nye låta “If Not You Then Who”19.2.2021 09:00:00 CETPressemelding

I dag slipper KOPS og Emelie Hollow den nye låten “If Not You Then Who” sammen. Samarbeidet er den første singelen fra Emelie Hollow etter at hun slapp første kapittel av sitt debutalbum “Half The Story”. Sangen heter “If Not You The Who” og handler om å miste noen man ikke greier å leve uten. Med direkte og ærlig lyrikk mikser det godt sammen med den sterke personligheten til melodien. “Jeg håper virkelig at folk vil like sangen like mye som jeg gjør! Det er en virkelig vakker historie, som jeg håper noen kan kjenne seg igjen I", sier Emelie om deres nye låt. “Jeg håper at folk vil føle med sangen, og at de vil huske de dem savner. Med hennes karakteristiske stemme, legger Emelie til en ny dimensjon til sangen. Når vokalene hennes ble lagt på sangen, fikk den en helt ny mening”, sier KOPS om det kommende samarbeidet med Emelie på ‘If Not https://KOPS.lnk.to/INYTW_ You Then Who”. Emelies album ‘Half The Story’ slippes i tre deler utover året og inkluderer den gull-sertifiserte “Break i

Astrid Smeplass spiller Askepott i ny norsk storsatsning!16.2.2021 08:01:00 CETPressemelding

Popikonet Astrid Smeplass debuterer som skuespiller når klassikeren «Tre nøtter til Askepott» skal spilles inn i en ny, moderne og påkostet versjon. Selskapet bak spillefilmene om Kaptein Sabeltann og Julekongen står bak storsatsningen, og har samlet et a-lag av norske filmarbeidere både foran og bak kamera for å bringe julemagi til kinopublikum over hele landet i november. Hvert år ser 800 000 nordmenn «Tre nøtter til Askepott» på NRK. Filmen troner alltid øverst i kåringer av den kjæreste julefilmen, og er blitt en viktig del av nasjonens juletradisjon. Vi har lett høyt og lavt i by og land, østenfor sol og vestenfor måne på jakt etter vår Askepott. - Da vi fant Astrid, var det ikke lenger noen tvil! Hun har en utstråling som skinner rett gjennom kameralinsene. Jeg fikk ordentlig gåsehud da jeg så prøvefilmingen hennes, sier produsent Frederick P N Howard. - Jeg er så utrolig glad og ydmyk over å kunne fortelle at jeg har fått muligheten til å spille i min første film! Jeg trodde fø

Nominerte til Spellemann 2020 - fra Universal Music12.2.2021 12:58:45 CETPressemelding

I dag ble de nominerte til Spellemann 2020 offentliggjort. Utdelingen går av stabelen 16. april, og Universal Music har en rekke nominerte. Vi gratulerer artistene våre! Her er de nominerte: HipHop: S1sco Rnb/Soul: EHI Lido Årets gjennombrudd og Gramostipend: S1sco Sebastian Zalo Årets låt: CLMD & Tungevaag – Dance TIX – Kaller på deg TIX – Karantene Dagny – Somebody Julie Bergan x Seeb - Kiss Somebody

Ny musikk fra Taylor Swift, Karol G, slowthai, IMERIKA, Greta Van Fleet med flere!12.2.2021 10:33:05 CETPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/imerika-debuterer-med-i-cant-escape-og-deltakelse-i-melodi-grand-prix?publisherId=6987388&releaseId=17900735%20 IMERIKA debuterer med “I Can’t Escape” og deltakelse i Melodi Grand Prix https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/slowthai-slipper-etterlengtet-oppfolger-albumet-tyron-er-ute-na?publisherId=6987388&releaseId=17901167 slowthai slipper etterlengtet oppfølger! Albumet TYRON er ute nå https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/el-papi-starter-2021-med-den-optimistiske-vinterhyllesten-sju-fjell?publisherId=6987388&releaseId=17901197 El Papi starter 2021 med den optimistiske vinterhyllesten “Sju Fjell” Spellemann 2020 - se annonsering av de nominerte på NRK og VG i dag kl 12.30! Taylor Swift slapp i dag "Love Story (Taylor’s Version)", som er en ny innspilling av en av hennes største hits. I går annonserte hun også at hun skal slippe Fearless (Taylor’s Version) 9. april. Karol G sin musikk har satt avtrykk på latinsk popkultur. Hennes st

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom