SEAT

Save the date: SEAT ON TOUR kommer til Oslo!

Del

I sommer skal SEAT og CUPRA på en eksklusiv Europa-turné, og startskuddet går i Oslo 4. juni.

SEAT er Europas raskest voksende bilmerke, og 2018 var et rekordår for spanjolene. 2019 skal ikke bli noe dårligere, og Volkswagen-gruppen har uttrykt at SEAT skal være konsernets spydspiss for fremtidens mobilitetsløsninger. 

På bilmessen i Geneve ble elektriske konseptnyheter som el-Born og Minimo vist frem for et svært entusiastisk publikum. Søstermerket, CUPRA, viste frem den sportslige og kraftige ladbare hybriden Formentor, som også fikk stor oppmerksomhet.

Det er derfor ekstra gøy at SEAT ON TOUR 2019 starter i Norge!

SEAT Norge har gleden av å invitere deg/dere til en mobilitetsdag 4. juni på Vulkan Arena i Oslo. Her får dere muligheten til se konseptnyhetene som ble vist fra Geneve, høre på og snakke med toppledere fra både SEAT og CUPRA, se og prøvekjøre nye modeller, samt tilbringe sommerkvelden med spansk inspirasjon på pulserende Vulkan i hjertet av Oslo. 

Vi håper du/ dere har anledning til å delta!

Påmelding gjøres her, og mer informasjon kommer etter hvert som arrangementet nærmer seg.  

Vennlig hilsen

SEAT Norge

Bilder

Om SEAT

SEAT
SEAT
PB 6671 Etterstad
0609 Oslo

SEAT, et bilmerke fra Barcelona, nå i Norge. Vi skal gjøre ting på en ny måte, fordi fremtidens bilhold handler om å gjøre livet enklere. Vi skal selge biler på nett - og det skal være enkelt. Enkelt, raskt og effektivt - akkurat slik du forventer det.

Helt siden 1957 har vi produsert biler tilpasset folks behov og ønsker. Med fokus på teknisk innovasjon, stilren design og pålitelig sikkerhet. Og når vi nå tar et steg inn i delingsøkonomien skal vi være et enda bedre valg for flere. Fremtidens bilbrukere eier ikke nødvendigvis bilene selv eller alene. Derfor kan alle nye SEAT-modeller utstyrt med teknologi som muliggjør sameie og deling.

Alle våre biler er designet og utviklet med bærekraftighet i fokus. Vi drifter dessuten bilindustriens største solenergianlegg på 276.000 m2, som reduserer våre CO2-utslipp med 7.000 tonn hvert år.

Følg saker fra SEAT

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SEAT på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SEAT

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom