Audi

Save the date – digital verdenspremiere på Audi e-tron GT

Del

9. februar kl 19.00 får Audis nye flaggskip, e-tron GT, sin verdenspremiere i Berlin, og Audi Norge inviterer til en todelt digital premiere for de norske mediene.

– Denne dagen markerer en milepæl for Audi, og verdenspremieren på e-tron GT – vårt nye flaggskip og den første helelektriske modellen som er utviklet og produsert av Audi Sport – er en dag vi har gledet oss til lenge. Vi skulle naturligvis aller helst vært tilstede på premieren, men gitt situasjonen med den globale pandemien, lot det dessverre seg ikke gjøre. Det er derfor en stor glede å kunne invitere til en heldigital verdenspremiere for det råeste Audi har produsert noen sinne. Det blir et forrykende show med mange spennende gjester og innslag, sier Elin Sinervo, Direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.

Del 1: Sprint of Progress, kl 13.00

I del én oppsummeres mye av innholdet som allerede er offentliggjort for mediene gjennom den tidlige fasen av lanseringen av Audi e-tron GT – blant annet en kamuflert testkjøring med Audis Formel E-sjåfør og verdensmester, Luca di Grassi, som demonstrerer ytelsene i Audis nye, helelektriske gran turismo. Presentasjonen gjennomføres på engelsk og varer i om lag 15 minutter.

Eventet kan følges ved å klikke seg inn på den følgende linken:

Audi e-tron GT: Sprint of Progress

Del 2: Celebration of Progress, kl 19.00

Del to er selve verdenspremieren og avdukingen av Audi e-tron GT. Sendingen åpnes av Audi-sjef Markus Duesmann og Hildegard Wortmann, styremedlem i Audi AG for markedsføring og salg. Etter introduksjonen følger selve avdukingen av Audi e-tron GT, ca. kl. 19.15, etterfulgt av en rekke interessant presentasjoner og innslag fra blant annet markedsdirektør i Audi AG, Henrik Wenders, sjefsdesigner Marc Lichte og flere spennende gjester fra både design – og musikkverden. Videre blir det en kort gjennomgang av produksjonsprosessen på fabrikken i Böllinger Höfe i Neckarsulm, samt en presentasjon om bærekraft og Greentech-festivalen, før sendingen avsluttes med et musikkinnslag.

Verdenspremieren varer i om lag 45 minutter, og kan følges direkte via den følgende linken:

Audi e-tron GT: Celebration of Progress

Kontakter

Bilder

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg pressemeldinger fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Audi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom