A Bygg Entreprenør

Satsingen på unge en suksess for A Bygg

Del

A Bygg Entreprenør ønsker å tilby unge og nyutdannete en vei inn i entreprenørfaget. Christoffer Rønne er den femte som tas inn under selskapets vinger.

Som et ledd i selskapets satsing på unge etablerte A Bygg i fjor en ny rolle for kandidater med fullført utdannelse og noen års erfaring. Gjennom rollen som prosjektingeniør får kandidatene muligheten til å utvikle seg, samle erfaring og bygge kunnskap, før de etter hvert ledes over i andre roller med større ansvar. Ansettelsen av Rønne er den femte innenfor satsingen, forteller administrerende direktør Morten Raugstad.

- Med rollen som prosjektingeniør ønsker vi å tilby en vei inn i entreprenørfaget for unge mennesker som vil et sted. A Bygg får tilgang på yngre talenter med sterk motivasjon, høye ambisjoner og stort pågangsmot. Mens kandidatene får muligheten til å lære mye på kort tid gjennom praktisk erfaring fra selvstendige arbeidsoppgaver. Satsingen har vært en stor suksess, fem kandidater har fått tilbudet så langt, forteller Raugstad.

- Denne rollen er skreddersydd for unge

Rønne gleder seg til å tre inn i rollen som prosjektingeniør.

- Jeg gleder meg til å være involvert i prosjektene fra start til slutt. Denne rollen er skreddersydd for unge som ønsker ansvar og erfaring. Som prosjektingeniør får jeg muligheten til å bli kjent med mange ulike sider av entreprenørfaget, og tilegne meg mye erfaring på kort tid, sier han.

Christoffer Rønne tiltrådte 1. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om A Bygg Entreprenør

A Bygg Entreprenør
A Bygg Entreprenør
Ulvenveien 82E
0581 Oslo

http://www.abygg.no

A Bygg Entreprenør AS planlegger, prosjekterer og gjennomfører byggeprosjekter i det sentrale Østlandsområdet. Selskapet har de siste årene opparbeidet seg en sterk posisjon innenfor logistikk- og næringsbygg. A Bygg har 37 ansatte og en omsetning på 600 millioner kroner.

Følg pressemeldinger fra A Bygg Entreprenør

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra A Bygg Entreprenør på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra A Bygg Entreprenør

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom