Mad

Satser sterkt i vest

Del

Mad arkitekter i Bergen og Stavanger blir én stor enhet fra april. Målet er å styrke tilstedeværelsen i hele landsdelen. – Ved å samle kreftene kan vi tilby et komplett fagmiljø til markedet i Rogaland og Vestland, forklarer daglig leder, Per Fretheim.

Elveparken i Sandnes.  Illustrasjon: Mad arkitekter
Elveparken i Sandnes. Illustrasjon: Mad arkitekter

- For kundene betyr det tilgang til et større og sterkere fagmiljø med til sammen 30 medarbeidere. Vi får et bedre kontor og kan sette sammen spissere team. Det å kunne rekruttere gode hoder fra et større marked, har også stor verdi, forklarer Fretheim.

Kontorene i begge byene fortsetter som før, men frem til nå har de vært organisert som to selskaper. Nå blir de en felles enhet.

Sikrer bedre prosjekter

- Målet vårt er å alltid skape de beste prosjektene. Ved å samle alle de sterke fagkreftene våre i både Stavanger og Bergen, kan vi levere enda bedre prosjekter til hele markedet i vest. For kundene betyr det også at de alltid vil møte en som har god oversikt og kunnskap om hele porteføljen, forklarer Fretheim.

Per Fretheim tiltrådte som leder for enheten fra 1. april, og vil ha Bergen som fast kontorsted. Tordur Bryngeirsson fortsetter i ledergruppen.

Kontakter

Bilder

Elveparken i Sandnes.  Illustrasjon: Mad arkitekter
Elveparken i Sandnes. Illustrasjon: Mad arkitekter
Last ned bilde
Bergensmeieriet, Bergen. Illustrasjon: Mad arkitekter
Bergensmeieriet, Bergen. Illustrasjon: Mad arkitekter
Last ned bilde

Om Mad

Mad
Mad
Nydalsveien 28
0484 Oslo

+47 477 52 577http://www.mad.no

Mad arkitekter har gjort seg bemerket som et arkitektkontor som går i bresjen for ombruk, gjenbruk og for en bedre verden i form av bærekraftig samfunnsutvikling. Arkitektkontoret har vunnet en rekke priser for sin nyskapende arkitektur, blant annet Statens Byggeskikkpris, Oslo Bys Arkitekturpris og Cityprisen. Mad arkitekter ble etablert i 1997.

Morselskapet, Mad AS, består av selskapene Mad arkitekter som har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Fredrikstad, Sane, Made, Nomad, Mud, ByMad og Mad Communication.

Med 110 kunnskapsrike medarbeidere tilbyr selskapene spesialkompetanse innen plan, urbanisme, arkitektur, miljø og bærekraft, interiørarkitektur, landskapsarkitektur, produktdesign og kommunikasjon.

www.mad.no

Følg pressemeldinger fra Mad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom