Avinor

SAS og Norwegian gjenåpner ruter

Del

De to største flyselskapene som opererer i Norge, SAS og Norwegian, velger nå å gjenåpne en del flyruter som ikke har vært i drift siden koronasituasjonen eskalerte i midten av mars.

Begge flyselskapene har denne uken lansert sitt sommerprogram og rutetilbudene finner du her:

https://www.sas.no/vart-trafikkprogram/
https://www.norwegian.no/destinasjoner/gjeldende-ruter/

- Vi synes det er gledelig å se at de største aktørene i norsk luftfart velger å gjenoppta flere destinasjoner til utlandet, samtidig som de øker sitt rutetilbud ytterligere på innland inn mot sommeren, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Gaute Skallerud Riise. Vi ser på våre passasjertall at antall flyreiser tar seg noe opp, og vi håper dette økte tilbudet vil bli tatt godt i mot, avslutter han.

Nøkkelord

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom