Sony Music Norway

Sara & Arash trenger en kløverfire

Del

Fredag 22. januar slipper Sara & Arash «Kløverfire», en låt om å ville kaste inn håndkleet når man er på sitt aller verste.

Søskenparet Sara & Arash fra Kristiansand slapp energibomben «Golli Golli» i starten av september etter en lengre pause fra å slippe musikk. I november slapp de mP3-listede «Ser på meg», og de to låtene er et ytterpunkt og et bindeledd i en samling låter som har blitt til Sara & Arash debutalbum. 22. januar slipper de «Kløverfire», en låt om å ville kaste inn håndkleet når man er på sitt aller verste. 

«Du merker det fra da du står opp at det ikke er vits å prøve engang. Hvorfor fortsetter vi å gjøre det? Er det egentlig vits å fortsatt prøve når alt går i mot? Låten handler om at det er vanskelig å se lyset når alt rundt er mørkt - dette er vårt frustrasjonsrop. Vi trenger en kløverfire» - Sara & Arash

Låten er, i likhet med «Ser på meg» og flesteparten av låtene på det kommende albumet, produsert av Morten Martens. Som sammen med Sara & Arash gjennom flere år har utviklet et sound de elsker.

Der «Golli Golli» var et slags anthem for den positive energien Sara & Arash utstråler og hadde et oppløftende budskap om å gi litt faen og være den du er, er låtene «Ser på meg», «Kløverfire» og store deler av det kommende debutalbumet om de sidene av dem folk ikke ser. Om erfaringer som har påvirket og gjort dem til dem de er i dag. Historier folk kan kjenne seg igjen i, og få inspirasjon fra. 

«Kløverfire» er ute fredag 22. januar. 

______

All inn - det er kanskje det som beskriver Sara og Arash best. At de går 100% inn for det de tror på. Og de tror på musikken. Kjærligheten. Ærlighet. Lekenhet. Frihet. Hverandre.

Duoen fra Kristiansand har et misunnelsesverdig sunt søskenforhold. Storesøster og lillebror skriver melodier og tekster sammen og hver for seg. De utfordrer, forbedrer og støtter hverandre. Som artister og som søsken. Sara er en spirituell introvert og Arash en energisk ekstrovert. Det er Sara som har ild i magen, men som selvsikkert venter på at ting skal skje. Mens Arash har is i magen, men er pådriveren som får fart på prosesser og prosjekter. Samspillet mellom dem er fascinerende.

Begge er historiefortellere. Begge er lidenskapelige. Begge elsker å opptre foran publikum. Begge er fans. Av andre, hverandre og av Sara & Arash. Etter tre år med over 300 spillejobber tok de en pause for å fokusere 100% på å skape ny musikk.


Nå er de tilbake.
Musikken er klar.
Det er Sara og Arash også.

Er du?

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom