Sony Music Norway

Sara & Arash slipper "Golli Golli"

Del

Søskenparet Sara & Arash fra Kristiansand tok en pause etter tre år med godt over 300 spillejobber for å fokusere 100% på å skape ny musikk. Nå er de tilbake, musikken er klar, og «Golli Golli» er første singel ut. En energibombe av en låt med et oppløftende budskap om å gi litt faen og være den du er.

«Golli Golli handler om å digge seg selv, digge sine venner og miste det helt når DJ’en spiller gjengens favorittlåt. Ikke vær redd for å skryte av deg selv. Tør å vær fan av andre, vær fan av deg selv, og kos deg med folk som vil deg godt. Det er ikke alltid lett - det kan være en utfordring å deale med folks meninger og fordommer - men bare gi faen og vær den du er. Vær litt Golli Golli» - Sara & Arash

 «Golli Golli» er en glad banger og et av ytterpunktene fra en ærlig samling låter som reflekterer bredden i det Sara & Arash representerer som artister. En samling låter som har blitt til deres kommende debutalbum. Et album med sterke melodier og minst like sterke tekster, hvor intense følelser og musikalitet binder sammen fargerike og åpenhjertige pop-perler som beveger sjel og hjerte, og - med "Golli Golli" - hele dansegulvet.

 «Låta fanger et aspekt av oss som personer: de energibuntene du opplever når du møter oss eller ser oss på scenen. Samtidig er den bare de 10 synlige prosentene av et isfjell, de resterende 90 prosentene kommer senere» - Sara & Arash 

Låta ble til etter en kveld Arash var på byen hvor alt klaffet. Musikken var rå og det føles befriende for han å slippe seg løs og klikke helt. Han måtte vekke Sara da han kom hjem og beskrive hvor gøy det var, og allerede da begynte de å nynne og jamme frem og tilbake. 

 «Arash har en megafascinerende hjerne med mange melodier, så han spytta ut melodien på “dette æ min jam” og “tror det æ vanskelig, ække veldig vanskelig”. Jeg hoppa på med «golli, golli, golli, golli, golli, yeah», også kom resten bare til med hjelp av ville elementer fra Det kaspiske hav. Det er alltid vanskelig å oversette ord og uttrykk, men direkte oversatt betyr Golli “du er en blomst” på persisk, men vi bruker det som en beskrivelse på hvor fine og fete vi er» - Sara

«Golli Golli» er ute i dag, 11. september. 

 ______

All inn - det er kanskje det som beskriver Sara og Arash best. At de går 100% inn for det de tror på. Og de tror på musikken. Kjærligheten. Ærlighet. Lekenhet. Frihet. Hverandre.

Duoen fra Kristiansand har et misunnelsesverdig sunt søskenforhold. Storesøster og lillebror skriver melodier og tekster sammen og hver for seg. De utfordrer, forbedrer og støtter hverandre. Som artister og som søsken. Sara er en spirituell introvert og Arash en energisk ekstrovert. Det er Sara som har ild i magen, men som selvsikkert venter på at ting skal skje. Mens Arash har is i magen, men er pådriveren som får fart på prosesser og prosjekter. Samspillet mellom dem er fascinerende.

Begge er historiefortellere. Begge er lidenskapelige. Begge elsker å opptre foran publikum. Begge er fans. Av andre, hverandre og av Sara & Arash. Etter tre år med over 300 spillejobber tok de en pause for å fokusere 100% på å skape ny musikk.


Nå er de tilbake.
Musikken er klar.
Det er Sara og Arash også.

Er du?

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Skinny Days gir oss ny favoritt låt til morgenkaffen19.11.2020 11:00:00 CETPressemelding

Skinny Days og CLMD sin glade «Voices In My Head» har nylig nådd 3 millioner streams og vært en gjenganger på treningsspillelister i flere land siden slippet i september. Nå stripper de den ned i en akustisk versjon fremført av Cate Downey, venninne og låtskriver fra Colorado samt student ved LIMPI. Låten i sin helhet er produsert av Skinny Days. Teksten blir løftet frem på en helt ny måte ved hjelp av den råe og ærlige stemmen til Cate og sammen inviterer dem lytterne til å utforske en mer melankolsk side av musikken. Denne akustiske versjonen er perfekt til de mørke vinterdagene vi har i vente. På spørsmålet hvorfor de ønsket å lage en akustisk versjon svarer gutta: «For å vise frem en side av sangen mange kanskje ikke visste om, og for å gi verden en herlig pustepause og behagelig bakgrunnsmusikk til kaffekoppen man drikker mens det fortsatt er mørkt ute på morgenen». I tråd med originalversjonen er kunstverket på artwork malt av den nihilistiske kunstneren Thea Klingvall. «Voices I

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom