Amedia

Samler ansvaret for nye medier i Amedia

Del

Arne Reginiussen (37) er ansatt som direktør for nye medier i Amedia. Han får dermed overordnet ansvar for nysatsingene Avisa Oslo og Nidaros, Bodø Nu, Rana No og Vefsn No. I tillegg skal stillingen ha ansvar for videre utvikling av nye medieposisjoner i konsernet.

Arne Reginiussen er Amedias direktør for nye medier
Arne Reginiussen er Amedias direktør for nye medier

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten. Startupen vi gjorde i Nidaros i fjor var utrolig lærerik og spennende. Det å få jobbe med nye satsingsområder i Amedia sentralt gleder jeg meg veldig til, sier Reginiussen. Nå kommer han fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedias mediehus i Finnmark.

– Det å ha fått være med på oppbyggingen av iFinnmark siden 2015 har til tider knapt kjentes ut som en jobb. Det har vært utrolig artig og jeg kommer til å savne folkene veldig mye, men denne jobben er så spennende at det var umulig å ikke gå for den, sier han.

Stillingen rapporterer til visekonsernsjef og CFO Gisle Torheim. Han har også ansvaret for strategi- og forretningsutvikling i Amedia.

– De nye mediehusene har allerede fått en god start, samtidig som vi har høye ambisjoner for fortsatt vekst. Siden disse titlene er på et annet sted i utviklingen enn våre etablerte mediehus, har de også en del andre behov. For å sikre best mulig oppfølging og læring på tvers, samler vi dem nå i en felles enhet. Arne har en unik bakgrunn fra iFinnmark og Nidaros, og vi er glad for å kunne bruke hans erfaring, entusiasme og energi på tvers av alle disse mediehusene, sier Torheim. 

Stillingen er i første omgang en ettårig prosjektstilling. Reginiussen tiltrer umiddelbart i stillingen. Redaktør Stian Eliassen blir konstituert som ansvarlig redaktør i avisene i Finnmark, mens salgssjef Anders Nesse blir konstituert som daglig leder.

Kontakter

Gisle Torheim, visekonsernsjef og CFO - telefon 40 28 02 08

Arne Reginiussen, direktør nye medier - telefon 95 24 53 85

Bilder

Arne Reginiussen er Amedias direktør for nye medier
Arne Reginiussen er Amedias direktør for nye medier
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom