Samferdselsdepartementet

Samferdselsministerens sommertur – dag 2

Del

Tirsdag 6. august reiser samferdselsminister Dale i Hordaland. Han skal blant annet møte bedrifter, besøke lufthavnen på Flesland, bli orientert om landstømanlegg i Bergen og få omvisning i Ågotnes Næringspark.

Tirsdag 6. august starter samferdselsministeren dagens etappe med å ta ferje fra Årsnes til Gjermundshavn. Underveis har han et kort møte med lokale transportselskap. Turen går videre med en ny ferje fra Venjaneset til Hatvik og videre til bedriftsbesøk hos Grindevoll Maskin i Hagavik.

Senere på dagen får statsråden en orientering og omvisning på Bergen lufthavn, Flesland, før han besøker Plug AS i Bergen Havn der tema er landstrøm. Dagen avsluttes med omvisning og møte hos Coastal Center Base i Ågotnæs Næringspark.

Detaljer for dagen:

08.30   Møte med transportselskaper på ferje fra Årsnes til Gjermundshavn

11.00   Møte og omvisning hos entreprenørbedriften Grindevoll maskin

12.45   Omvisning på Bergen lufthavn, Flesland

14.30   Orientering om landstrømsanlegget til Plug AS i Bergen Havn

16.45   Orientering og omvisning på Coastal Center Base om bl.a. verdiskaping
  

Grunnet sikkerhetsutstyr og adgangskontroll må journalister som ønsker å dekke bedriftsbesøk eller omvisning på Flesland lufthavn gi beskjed i løpet av mandag 5. august.

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas, mobil: 45 29 97 12, e-post: kjell.brataas@sd.dep.no

Se pressemelding om samferdselsministerens sommertur i 2019. 

Nøkkelord

Kontakter

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Rogaland og Agder fredag 6. september5.9.2019 10:54:31 CESTPressemelding

Samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Rogaland og Agder fredag 6. september. På morgenen besøker Dale bedriften Velde Asfalt i Sandnes og er i tilgjengelig for intervjuer om bompengepakkens betydning for Nord-Jæren. I Agder får statsråden orientering om utfordringer knyttet til gjerder langs jernbanen og besøker bedriften GE Healthcare. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom