Samferdselsministeren til Moss, Fredrikstad og Vestby tysdag 22. mars

Del

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård skal på turen 22. mars mellom anna synfare jernbaneprosjektet i Moss, besøke Asko på Vestby og møte ordførar og næringsliv i Fredrikstad om jernbane. Pressa er invitert til å delta.

Foto: Fredrik Naumann - Felix Features
Foto: Fredrik Naumann - Felix Features

Program:

Kl. 11.00: Orientering om InterCity-prosjektet Sandbukta – Moss – Såstad og riksveg 19 i Moss. Synfaring i regi av Bane NOR av kvikkleireutsett del av jernbanetraseen i Moss sentrum. 
Oppmøtestad: Moss jernbanestasjon, Jernbanegata, Moss.

Kl. 12.30: Møte med Minibuss 24-7 og drosjesentralane i Fredrikstad og Sarpsborg om mellom anna marknadssituasjonen for buss- og drosjeselskap. I tillegg blir det ein rundtur i lokala til Minibuss 24-7.
Oppmøtestad: Minibuss 24-7, Dikeveien 50, Rolvsøy.

Kl. 13.30: Møte med ordførar og næringslivsaktørar i Fredrikstad om bandlegging av areal til jernbane. Sjølve møtet er lukka for pressa, men det er mogleg å gjere intervju frå kl. 14.15 til 14.30.
Oppmøtestad: Inngangspartiet til Fredrikstad rådhus i Nygaardsgata 14, Fredrikstad.

Kl. 15.15: Møte med Asko om varetransport og logistikk, og synfaring av kjølelager for matvarer.
Oppmøtestad: Asko Sentrallager Kjøl AS, Deliveien 49, Vestby.

Journalistar og fotografar som vil delta på delar av programmet, kan melde seg på til kommunikasjonsrådgjevar Edvard Andersen: 90511667/ ean@sd.dep.no.

Kontaktperson for samferdselsminister Nygård på sjølve turen 22. mars er kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen: 48032792/ sms@sd.dep.no.   

Nøkkelord

Bilder

Foto: Fredrik Naumann - Felix Features
Foto: Fredrik Naumann - Felix Features
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom