Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren til Møre og Romsdal onsdag 26. juni

Del

Som en del av regjeringens turné "Småbedriftslivet" besøker samferdselsminister Jon Georg Dale Molde Næringsforum og flere bedrifter onsdag 26. juni. Et av målene med turen er å få innspill til en ny strategi for små og mellomstore bedrifter.

Program for dagen:

Tidspunkt

Aktivitet

Sted

10.00 – 11.30

Møte hos Molde Næringsforum der åtte småbedrifter holder innlegg:

  • R&M-gruppen
  • Arvid Gjerde
  • Lanullva
  • Brunvoll
  • Nofence
  • Kleive Betongbygg
  • Samuelsen Maskin
  • Aukra Maritime

R&M Ship Interior AS, Verftsgata 2/4

12.00 – 12.45

Møte hos Juro Caravan

Holamyra 27

13.00 – 14.30

Møte og omvisning hos OMYA Hustadmarmor inkl besøk om bord i kjemikalietanker fra Utkilen-flåten

Sjøvegen 69

14.45 – 15.45

Møte hos Vikomar.

Indre Harøyvegen 32

Kontakter

Spørsmål og påmelding fra media kan rettes til senior kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas, mobil 45 29 97 12.

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Ingrid Dahl Hovland blir ny vegdirektør11.10.2019 11:45:00 CESTPressemelding

- Statens vegvesen har et viktig samfunnsoppdrag i samferdselssektoren. Etaten har tunge oppgaver innenfor utbygging, drift- og vedlikehold av vei, trafikksikkerhet, trafikant og kjøretøy og langtidsplanlegging. Med Ingrid Dahl Hovland får vi en svært dyktig og meget kompetent vegdirektør med tung ledererfaring fra bransjen. Jeg er glad for at hun har takket ja til denne viktige jobben og er klar til å starte om kort tid, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Samferdselsbudsjettet 2020: Full fart i bygging av veg og bane7.10.2019 10:01:00 CESTPressemelding

– Regjeringa vil fortsette å bygge landet og skape eit berekraftig velferdssamfunn. Det krev ein moderne infrastruktur med effektive og sikre transportløysingar. Vi held fram med å satse på samferdsel, og bidreg med det til ein enklare kvardag for folk flest, ei styrking av næringslivets konkurransekraft og utvida bu- og arbeidsregionar. Regjeringa foreslår å løyve 75,4 milliardar kroner til samferdsel i 2020. Det er ein auke på over 80 prosent sidan 2013.

E39 Lyngdal vest – Ålgård: Statens vegvesens forslag til statlig kommunedelplan skal ut på høring og offentlig ettersyn2.10.2019 14:52:30 CESTPressemelding

- Å bygge ny og trafikksikker E39 mellom Lyngdal og Ålgård er viktig for folk og næringsliv. Beslutningen om å gå videre med Statens vegvesens forslag til statlig kommunedelplan gjør at vi er et skritt lenger i planprosessen. Den nye motorveien vil utvide bo- og arbeidsmarkedene i regionen og styrke konkurransekraften for næringslivet, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom