Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren legg fram ny nasjonal luftfartsstrategi fredag 27. januar kl. 13

Del
Fredag 27. januar legg samferdselsminister Jon-Ivar Nygård fram ein ny nasjonal strategi for norsk luftfart. Strategien vil bli presentert på eit møte med aktørane i bransjen. Møtet vil vere ope for media.

Stortingsmeldinga «Berekraftig og sikker luftfart – nasjonal luftfartsstrategi» tek for seg utfordringar og moglegheiter i for norsk luftfart i eit tiårsperspektiv. Strategien gir ein samla gjennomgang av regjeringa sin politikk på luftfartsområdet og inneheld mål, verkemiddel og tiltak for ein berekraftig luftfart når gjeld klima- og miljø, sosiale høve, geografi og økonomi. Dronene sin plass i dagens og framtidas luftfart, vil også vere ein del av strategien

Statsråden er tilgjengeleg for intervju i etterkant av presentasjonen.

Stad: Hovedbølet Auditorium, Akersgata 64

Tid: 13.00

Pressekontakt:

Ta kontakt med kommunikasjonsrådgjevar Kjell Brataas på e-post kbr@sd.dep.no, mobil 45 29 97 12 om du vil delta.

Presentasjonen blir streama.

Har du spørsmål du vil statsråden skal svare på i plenum, send ein e-post til kbr@sd.dep.no.

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom