Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren befarer Tretten bru

Del

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård reiser i dag på befaring til Tretten bru i Gudbrandsdalen etter at broen kollapset i dag tidlig.

Nygård er på reise i Innlandet i dag, hvor han blant annet er på befaring av Stange stasjon, Minnevik jernbanebru og Eidsvoll stasjon. Etter at det oppsatte programmet er over, vil han også reise til den kollapsede Tretten bru. Her vil han få en orientering av samferdselssjef i Innlandet fylkeskommune, Aud Riseng. Det vil bli tid til intervjuer etter orienteringen.

Tid: ca. kl. 17.45

Se samferdselsministerens øvrige program i Innlandet i dag: 

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Stange og Eidsvoll 15. august - regjeringen.no

Kontaktperson: kommunikasjonsrådgiver Kristoffer Moene Rød, tlf. 48250969

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Ønsker krav om nullutslipp i offentlige anskaffelser også for tunge varebiler29.9.2022 08:10:00 CEST | Pressemelding

- For å nå klimamålene vi har satt oss under Paris-avtalen, er det helt avgjørende å redusere utslippene fra transportsektoren. Da er vi nødt til å ta i bruk en rekke virkemidler. Noe av det vi må gjøre, er i større grad å gå over til nullutslippskjøretøy der det er mulig. Her må offentlig sektor gå foran. Jeg vil derfor innføre krav om at alle nye tunge varebiler som anskaffes av det offentlige, skal være nullutslippsbiler fra 1. januar 2023, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Koronapandemien: 500 millioner kroner i omstillingsmidler til fylkeskommunal kollektivtransport2.9.2022 08:00:00 CEST | Pressemelding

– Kollektivtransporten ble hardt rammet under pandemien. Heldigvis ser det ut til at vi har lagt det verste bak oss, men som ventet ser vi en ny normal med noe færre reisende enn før. Hjemmekontor og redusert reiseaktivitet medfører lavere inntekter for fylkeskommunene. De får derfor en omstillingspakke til kollektivtransporten på 500 millioner kroner, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom