Nytelse.no

Salgseksplosjon av erotiske julegaver

Del

Nordmenn handler sexleketøy som aldri før. Den erotiske leketøybutikken Nytelse.no har 90% økning i julegavehandelen sammenlignet med fjoråret.

Erotiske julegaver selger som aldri før, og selv om ikke alle legger gaven under juletreet, er det ingen tvil om at det blir hett i det ganske lande i jula.

– Julen er tiden for å vise de man er glad i at man setter pris på dem, og ingenting sier vel jeg elsker deg mer enn en orgasme, sier Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Nettbutikken opplever en kraftig økning i julehandelen og har så mye som 90% økning sammen lignet med fjoråret. 

- Julen er en tid som er vanskelig for mange i utgangspunktet, og med corona på det, så er det fint å se at mange benytter tiden til å kose seg ekstra mye sammen, eller alene, sier Ebbestad.

Er du en av de som syns det er litt rart å putte en slik type gave under juletreet har Ebbestad løsningen.

- Selv om nordmenn har blitt mer åpne, er vi fortsatt private om det private. Gi en morgengave, legg den i julestrømpen eller finn den frem under sengen etter at gjestene har gått, for harde pakker er jo de beste, smiler hun.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle. Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Mer sex, gir mindre stress

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxitocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

-     Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.  

Dette kjøper Nordmenn i julegave

Det fire produkter som skiller seg kraftig ut i årets julehandel. For kvinner er det årets salgsfavoritt Womanizer tett etterfulgt av Rabbitvibratoren Nova som begge er testvinnere med terningkast seks ved flere tilfeller. 

- Om man ikke eier en Womanizer er det virkelig på tide. Med trykkbølger stimmulerer den alle 8000 nervendene i klitoris samtidig, sier Ebbestad.

Den samme teknologien finner man i salgsfavoritten til menn, som er Arcwave. Den stimulerer strengen på penishodet som er et av de mest sensitive punktene hos mannen. I tillegg til Arcwave finner vi Handy på salgstoppen til menn.

- The Handy er et revolusjonerende sexleketøy for menn! Utviklet i Norge av ingeniører med erfaring fra forsvarsbransjen. The Handy simulerer følelsen av at noen andre bruker hånden eller munnen på deg. Avansert teknologi og smarte funksjoner gjør The Handy bedre enn noen annen sexmaskin for menn, forklarer Ebbestad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no
Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Hvem er vi?

Nytelse.no AS ble startet i 2003 og har i løpet av 17 år vokst til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy og erotiske produkter. Etter snart 20 år i bransjen har vi blitt eksperter i vårt fagfelt og våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å gi den beste kundeopplevelsen. Hos oss får du alltid trygg og rask levering med prisgaranti.