Skanska Norge

Salget er i gang for Skanskas bærekraftige boligprosjekt på Fagerlunden

Del

Salget er nå i gang på boligprosjektet Fagerlunden på Bekkestua i Bærum. Prosjektet består av 54 leiligheter fra ca. 50 til 163 kvm fordelt på tre bygg. Prosjektet er tegnet av anerkjente Kristin Jarmund Arkitekter og vil få et flott, arkitektonisk uttrykk.

Prosjektskisse av Fagerlunden.
Prosjektskisse av Fagerlunden.

Boligprosjektet vil blant annet inneholde frodige, felles uteområder med pergolaer, kvalitetsmøbler og eget drivhus for den som ønsker å dyrke blomster, grønnsaker og urter. Parkering skjer i underjordisk parkeringsanlegg og det legges også opp til fellesarealer med for eksempel sykkelverksted, smørebod og plass for hundevask. Skanska har satt seg ambisiøse klimamål for prosjektet og har planlagt miljøsertifisering BREEAM-NOR Excellent, som det første boligprosjektet på dette nivået i Norge. 

Prosjektets ambisjoner er å kombinere høy bokvalitet og grønne omgivelser med en bærekraftig byggeprosess. Det vil fokuseres stort på å bevare, og ansvarlig utnytte naturkvalitetene i området, blant annet ved å bevare trær og vegetasjon som står på tomten i dag. I tillegg er energieffektivitet og materialvalg et viktig satsningsområde i prosessen. 

Det er Nordvik som er megler på prosjektet, og de avholder nå visninger på tomten. Budfrist for salgsstarten er 1. november, og interessenter kan kontakte megler eller lese mer på https://www.fagerlunden.no/. 

Skanska planlegger byggestart i løpet av vinter/vår 2022 og har en forventet ferdigstillelse vinter 2024.  

- Dette er et utrolig spennende prosjekt som virkelig forankres i Skanskas ambisjoner om å være den ledende, grønne prosjektutvikleren og entreprenøren. Vi ser frem til å sette i gang med Fagerlunden og det er med selvtillit vi sikter oss inn mot de bærekrafts- og miljømålene vi har satt oss, sier Helen Gåsvik, regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Prosjektskisse av Fagerlunden.
Prosjektskisse av Fagerlunden.
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom