Nytelse.no

Salget av sexleketøy økte med 100% på Cyber Monday!

Del

Cyber Monday ble nok en knalldag for Nytelse.no, salget av sexleketøy gikk over all forventning.

Etter braksuksessen på Black Friday, med 200% økning, var det ekstra gøy at også Cyber Monday ga kraftig vekst, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressesjefi Nytelse.no. Gårsdagens salg hos Nytelse.no økte med hele 100 prosent, sammenlignet med fjoråret.

I følge Ebbestad handler nordmenn sexleketøy som aldri før. Det som solgte mest var massasjestaver, slikkevibrator og prostatavibrator, i tillegg til adventskalenderen som ble utsolgt for sjette året på rad.

- Det er ingen tvil om at det blir en sensuell førjul i de norske hjem, bare på adventskalender alene, har salget økt med 300% sammenlignet med fjoråret, sier Ebbestad.

Nytelse.no sin adventkalender ble kåret til "Best i test" av KK i oktober. Nå legger de seieren bak seg, og har nye veier for å piffe opp i de norske hjem.

- Vi har blitt inspirert av at nordmenn elsker julekalenderen vår, og har nå laget Norges frekkeste  julestrømpe. Dette er den perfekte overraskelsen til kjæresten, elskeren eller en god venn på julemorgen, spesielt for deg som syns det er flaut å legge sexleketøy under juletreet, sier Ebbestad.

Hun kan avsløre at i julestrømpen finner du fire sexleketøy, to bondageutstyr og ett spill, og alt leveres i en julestrømpe du kan henge på sengekanten.

- Dette er en perfekt måte å ringe julen inn etter Grevinnen og hovmesteren på lillejulaften, smiler Ebbestad.

Erotiske julegaver!

Julehandelen står også for tur, noe som er en svært hektisk tid hos den populære nettbutikken. 

- Det er ingen hemmelighet at folk trenger å piffe opp sexlivet sitt, og en erotisk julegave er en fin måte å starte på, sier Ebbestad.

Julen kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk gave vil gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom