Bertel O. Steen

Runar Myhre slutter i Bertel O. Steen

Del

Bertel O. Steen skal i gang med neste etappe i fornyelsen av sin IT-arkitektur. – Etter snart syv år i stolen føler jeg tiden nå er riktig for å overlate den neste etappen på reisen til en ny leder, sier IT-direktør Runar Myhre.

- Jeg har hatt en spennende  og begivenhetsrik tid i Bertel O. Steen, men nå er tiden inne for å gi stafettpinnen videre, sier Runar Myhre. Foto: Bertel O. Steen
- Jeg har hatt en spennende og begivenhetsrik tid i Bertel O. Steen, men nå er tiden inne for å gi stafettpinnen videre, sier Runar Myhre. Foto: Bertel O. Steen

Runar Myhre tiltrådte som IT-direktør i Bertel O. Steen i juni 2014, først som innleid konsulent fra hans eget selskap, dernest som fast ansatt. Mye er oppnådd under Runars ledelse, noe som også bidro til at han var blant finalistene til prisen «Årets digitaliseringsleder» i 2016.

- Det har vært en begivenhetsrik periode. Vi har fått til mye bra; blant annet innføringen av spillbasert opplæring med Attensi og utrullingen av IFS til hele forhandlernettet på kort tid i fjor. Nå står konsernet foran en ny fase der vi blant annet må erstatte vår sentrale systemplattform og rigge oss for den nye verden. Jeg hadde i utgangspunktet et perspektiv på to til tre år som innleid leder da jeg startet. De spennende skiftene og digitaliseringen i bilbransjen og et Bertel O. Steen med mange fantastiske kollegaer gjorde at jeg valgte å bli med på laget som fast ansatt. Nå som planen for den neste store etappen begynner å ta form, synes jeg derfor tiden er inne til å gi fra meg stafettpinnen. For min del er gründeren i meg fortsatt stor og jeg ser frem til å finne ut hvilke nye muligheter jeg skal sikte meg inn mot i tiden som kommer, sier Runar Myhre.

- Prioritert område

Konsernsjef Harald Frigstad gir Runar Myhre det beste skussmål.

- Runar har gjort en meget god jobb for Bertel O. Steen. Han har en unik kompetanse og kjenner vårt konsern og våre systemer meget godt. Det kan derfor være aktuelt for oss å fortsette å bruke Runar på konsulentbasis også etter at han slutter i konsernet, sier Frigstad.

Digitaliseringen av samfunnet og kundenes forventninger til gode og brukervennlige teknologiske systemer gjør at Bertel O. Steen nå står foran en fase der det må gjøres et løft på dette feltet.

- Vi har en ambisjon om å bli bedre på flere områder: Det skal være enklere å lykkes som medarbeider, blant annet gjennom bedre tekniske systemer og klare roller. Det skal bli enda bedre å være kunde; vi skal kjenne kunden bedre og ha en bedre kundereise digitalt og i butikk. En av de viktigste forutsetningene for å få til dette handler om teknologi. Det er derfor et meget viktig felt for oss i tiden som kommer og der Runars etterfølger vil spille en sentral rolle, sier han.

Bertel O. Steen har iverksatt et arbeid med å rekruttere en ny IT-direktør, og Runar Myhre blir værende inntil videre.

Nøkkelord

Bilder

- Jeg har hatt en spennende  og begivenhetsrik tid i Bertel O. Steen, men nå er tiden inne for å gi stafettpinnen videre, sier Runar Myhre. Foto: Bertel O. Steen
- Jeg har hatt en spennende og begivenhetsrik tid i Bertel O. Steen, men nå er tiden inne for å gi stafettpinnen videre, sier Runar Myhre. Foto: Bertel O. Steen
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1461 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 175 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 26 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

Bildeling skyter fart i Trondheim - nye biler fra Otto på plass i byen23.4.2021 14:28:12 CEST | Pressemelding

Trondheim er på vei til å bli en ledende bildelingsby, og nå bidrar biler fra Otto til å gjøre tilbudet enda bredere. – Bildeling er bærekraftig, det er fremtidsrettet og det gir et godt mobilitetstilbud til absolutt alle. Vi er derfor veldig glade for å kunne tilby våre delingsbiler til Trondheims befolkning og næringsliv, sier Are Knutsen, daglig leder i bildelingstjenesten Otto, et selskap etablert av Bertel O. Steen.

Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 20216.1.2021 09:41:42 CET | Pressemelding

For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom