Rottefella med seier i patentsak

Del

Oslo tingrett har gitt Rottefella og Madshus medhold i patentsaken mot Amer/Salomon/Atomic. – En viktig seier for alle innovasjonsdrevne virksomheter, sier Torstein Myklebostad, adm.dir i Rottefella.

Rettssaken i Oslo tingrett omhandlet patentrettigheter for flyttbare bindinger til langrennsski og en løsning for enkel tilpasning og montering av bindinger på skien. Rottefella selger produktet MOVE som bruker denne teknologien, og som har vært unik i markedet. 

I tingretten fikk Rottefella og Madshus medhold i sitt syn om at det var gjort inngrep på både Rottefella og Madshus sine patenter. Rottefella ble også tilkjent 25 millioner kroner i erstatning.

- Å utvikle nye og unike produkter er med å øke interessen og gleden ved å drive sports- og fritidsaktiviteter, for alle typer utøvere. Slik innovasjon er viktig både for kunder og forhandlere, og er et kjennetegn på et marked med sunn konkurranse. Samtidig krever innovasjon store investeringer over tid. Derfor er det helt nødvendig for innovasjonsdrevne virksomheter som Rottefella å beskytte sine oppfinnelser. Vi er veldig tilfredse med utfallet av dommen og anser det som en viktig seier for alle innovasjonsdrevne virksomheter, sier Torstein Myklebostad, administrerende direktør i Rottefella.

Kontakter

Torstein Myklebostad, adm.dir. i Rottefella: 952 38 580

Bilder

Om Storm Communications

Storm Communications
Nedre Slottsgate 13-15
0137 Oslo