Sony Music Norway

Roger Waters i samtale med Liv Tørres, direktør for Nobels Fredssenter, i Venezia

Del

Etter premieren av Roger Waters film Us + Them, på filmfestivalen i Venezia i kveld, holder direktør for Nobels Fredssenter Liv Tørres en Q&A med Waters.

Us + Them er filmet i Amesterdam, under den europeiske delen av Roger Waters’ suksessfulle 2017/2018 verdensturné, med samme navn. Den inneholder låter fra Waters’ legendariske Pink Floyd-album, The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here, samt hans seneste album Is This The Life We Really Want?

« Jeg ser virkelig frem til filmlansering i oktober. Us + Them er ikke din standard rock and roll-greie, noen i publikum roper kanskje 'yee haaaa!!!’, noe som er helt OK, men mange vil gråte. Det er det jeg håper på. US + THEM er en oppfordring til handling. Menneskeheten står ved et veiskille og vi kan enten slå sammen all kjærligheten vår, utvikle vår evne til å ha empati for andre og kollektivt gjøre det som er best for planeten vår, eller vi kan fortsette å være “Comfortably Numb”, som blinde lemen, på vår nåværende dødsmarsj mot utryddelse. Us + Them er en stemme på kjærlighet og liv. »
– Roger Waters, 11. juli 2019

2. og 6. oktober blir filmen vist over hele verden. I Norge vil Us + Them bli satt opp i følgende byer: 

HAMAR
NOTODDEN
TØNSBERG
ALTA
TROMSØ
BERGEN
LARVIK
KRISTIANSAND
DRAMMEN
HAUGESUND
FREDRIKSTAD
HARSTAD
SANDEFJORD
KONGSBERG
TRONDHEIM
AKSDAL
SYKKYLVEN
HORTEN
KRISTIANSUND
OSLO
ÅLESUND
LILLESTRØM

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.