Appsonite Music and Apps

Robin Grønvold slipper ny singel "I Natt"

Del

2020 har vært et hektisk år for Robin Grønvold. Etter å ha sluppet 5 singler og 1 album i år, kommer nå Grønvold med en vakker akustisk versjon av "I Natt" Dette er en vakker, stemningsfull låt full av håp, samtidig som den har det velkjente, catchye gitar riffet som den er kjent for.

På låta "I natt" har Robin Grønvold funnet frem den akustiske gitaren som vakkert akkompagnerer hans vokal på denne låten. I tillegg til akustisk gitar er det også spilt inn strykere.

"Den akustiske versjonen av I Natt er den versjonen jeg spiller ute når jeg opptrer kun med kassegitar".

Dette er en låt som handler om å tørre å gjøre det man vil, den handler om kjærlighet og om å ta sjanser. 

"I Natt" er produsert i Redline Studio med den erfarne Marius Melleby bak spakene og er tilgjengelig på alle strømmetjenester fredag, den 13 november, 2020.

Robin Grønvold, fra Skjomen i Narvik Kommune Nordland, solodebuterte i 2019 med singelen «Verden». Han har gitt ut 10 singler og 1 album og spilt på forskjellige scener på Østlandet og Nord-Norge. Han har låter som tidligere har vært listet på forskjellige radiokanaler i inn og utland blant annet NRK P1. Han bor nå i Nannestad Kommune på Romerike og vil være å se på scener rundt omkring i hele landet når konsertscenene sakte men sikkert åpner opp igjen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Appsonite Music and Apps

Ny Episk Rockeballade fra Nord-Norsk Sanger18.12.2020 07:00:00 CET | Pressemelding

Etter 6 singel utgivelser og 1 album i 2020 kommer Robin Grønvold med en ny episk rocke ballade fredag 18 desember. En låt fylt med følelser, angst, savn og selvransakelse. “Here Comes Those Fears Again” er tredje låt i historien om en mann som flykter inn i sitt indre sjelsliv når verden blir vanskelig og skremmende. Det startet med den paniske låten “Run”, etterfulgt av den likegyldige “Its all the same”, og nå kommer den selvransakende “Here Comes Those Fears Again”.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom