Appsonite Music and Apps

Robin Grønvold slipper "Breakup" låt

Del

Sommeren 2019 debuterte Robin Grønvold som soloartist etter flere år som gitarist, vokalist og låtskriver i rockebandet Tjuvbanden. Med slipp av 1 album 9 singler, har det vært et hektisk år for Grønvold. Nå slipper Grønvold en ny singel; "Come Back To Me" på egen label.

"Come Back To Me" er en låt om forhold som går i tusen knas og perioden etterpå når man plutselig finner seg selv helt alene med savn, ubesvarte spørsmål og angst. 

"Come Back To Me" er en veldig personlig låt som tar utgangspunkt i et faktisk brudd".

Det har alltid vært viktig for Grønvold at musikken hans har mening, et budskap. Tekstene hans har alltid vært personlig og nær, Det er viktig for Grønvold at andre kan bruke hans tekster for å forstå, eller fortelle, sine egne historier når ord ikke strekker til.

"Come Back To Me" er en følsom låt som vil treffe deg rett inn i hjerterota, inspirert av kjærlighetssorg og tapte følelser, med andre ord en låt som passer perfekt inn i breakup-spillelisten.

Singelen er blitt spilt inn og produsert av den anerkjente Marius Mellbye i Redline Studio.

Robin Grønvold, fra Skjomen i Narvik Kommune Nordland, solodebuterte i 2019 med singelen «Verden». Han har gitt ut 10 singler og 1 album og spilt på forskjellige scener på Østlandet og Nord-Norge. Han har låter som tidligere har vært listet på forskjellige radiokanaler i inn og utland blant annet NRK P1. Han bor nå i Nannestad Kommune på Romerike og vil være å se på scener rundt omkring i hele landet når konsertscenene sakte men sikkert åpner opp igjen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg saker fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Appsonite Music and Apps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom