Ringnes

Ringnes-sjefen hentes til Kronenbourg

Del

Ringnes’ administrerende direktør, Anders Røed, har takket ja til å lede det franske bryggeriselskapet Kronenbourg (Carlsberg Frankrike). Nåværende finansdirektør i Ringnes, Kim Rolf, vil fungere som leder for det norske drikkevareselskapet inntil en ny administrerende direktør er på plass. Arbeidet med å finne Røeds etterfølger pågår.

Anders Røed blir ny administrerende direktør for det franske bryggeriselskapet  Kronenbourg.
Anders Røed blir ny administrerende direktør for det franske bryggeriselskapet Kronenbourg.

Røed  går inn i rollen som  administrerende direktør for Kronenbourg umiddelbart. Kronenbourg er Frankrikes nest største bryggeriselskap og blant annet kjent for merkene 1664 Blanc og Grimbergen.   

- Det er ikke med lett hjerte jeg nå takker for meg. Jeg startet i Ringnes første gang i 2010 og har siden den gang stadig latt meg imponere over hva som bor i dette selskapet; Vi har en stolt historie og meget sterke merkevarer som enhver nordmann har et forhold til. Og ikke minst har vi utrolig mange flinke folk som alltid gir hundre prosent for selskapet. Nå ser jeg frem til å ta fatt på nye, spennende utfordringer i Kronenbourg - også det et bryggeri i Carlsbergfamilien med en stolt historie og mange meget sterke merkevarer, sier Røed. 

- Jeg vil benytte anledningen til å takke Anders for samarbeidet og innsatsen han har lagt ned for Ringnes. Han har vært en meget solid leder som har satt en tydelig retning for selskapet og levert meget sterke resultater, sier finansdirektør og konstituert administrerende direktør i Ringnes, Kim Rolf.   

Arbeidet med å finne en ny administrerende direktør for Ringnes pågår. Så snart en ny kandidat er på plass vil dette annonseres.   

Anders Røed startet i Ringnes som Marketingdirektør i 2010, fra stillingen som konserndirektør marked i Storebrand. Etter 4,5 år i rollen som Marketingdirektør i Ringnes gikk han videre til stillingen som VP Marketing og deretter VP Commercial i Western Europe i Carlsberg Group. Han kom tilbake til Ringnes i 2017 i rollen som administrerende direktør. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Anders Røed blir ny administrerende direktør for det franske bryggeriselskapet  Kronenbourg.
Anders Røed blir ny administrerende direktør for det franske bryggeriselskapet Kronenbourg.
Last ned bilde

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med cirka 900 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens fjerde største bryggerikonsern. Ringnes leverer øl, brus og vann til det norske drikkemarkedet.

Følg pressemeldinger fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom