Riddu Riđđu lyser ut Open call for filmskapere

Del

Riddu Riđđu inviterer samiske filmskapere og urfolksfilmskapere til å sende filmer til festivalens kortfilmprogram.

Filmer i alle sjangre kan sendes inn, men skal ikke være lengre enn 30 minutter. Riddu Riđđu ser etter filmer hvor urfolk selv forteller sine egne historier, og er interessert i filmer med urfolk både foran og bak kamera. Gjerne filmer på urfolksspråk. Filmen må være tekstet på engelsk (filmer uten teksting kan sendes inn, men må være tekstet før visning på festivalen). Riddu Riđđu betaler visningsvederlag for filmene som blir plukket ut til filmprogrammet.

Festivalsjef Sajje Solbakk er spent på responsen:

- Riddu Riđđu er og fortsetter å være en unik arena for samisk kunst og kultur. Resultat av vår Open call ordning er fantastiske filmprosjekter som har engasjert oss og vårt publikum. Sápmi bugner av talent og skaperlyst, og vi håper på en innboks full av søknader som reflekterer dette.

Søknadsfrist til Open call er 3. april 2023 og nysgjerrige søkere kan lese mer om ordningen og kriterier på www.riddu.no.

Kontakter

Sajje SolbakkFestivalsjefRiddu Riđđu festivála

Tel:46950573

Bilder

Om Riddu Riđđu Festivála

Riddu Riđđu Festivála
Senter for nordlige folk
9144 Samuelsberg

+ 47 971 39 493https://riddu.no/

Riddu Riđđu Festivàla er en internasjonal urfolksfestival, som årlig finner sted i Kåfjord kommune i Nord-Troms. Festivalen er utendørs, og har programtilbud for hele familien. Programmet inneholder verdensomspennende urfolksmusikk, kunst, teater og dans, ungdomsleirer med kunstneriske og politiske workshops, barnefestival, dagsaktuelle seminarer, omfattende kursprogram, film og litteratur.

Følg pressemeldinger fra Riddu Riđđu Festivála

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Riddu Riđđu Festivála på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riddu Riđđu Festivála

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom